Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žebra marinovaná v pomerančovo - zázvorové marmeládě

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

1974andrea 1974andrea

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 414 kJ /
1 533 kcal
Bílkoviny63,35 g
Tuky100,84 g
Vláknina29,40 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 250 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy76,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Žebra večer před pečením naporcujeme, osolíme a potřeme hojně marinádou. Krok 2: Druhý den dáme žebra v pekáčku do rozpálené trouby, podlijeme trochou piva a vody, přiklopíme a zprvu asi půl hodiny dusíme, dokud nezměknou. Podléváme a obracíme. Krok 3: Poté maso odkryjeme, poléváme výpekem a dopečeme.

Zveřejněno 9. 11. 2011

Poznámka autorky 1974andrea

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K5GR

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K5GR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (32)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Ááááách, jsem dojata, Andrejko, a samozřejmě ukládám:yes::yes::yes: +16;-)

Dodatečně ještě jednou děkuji za komentáře k receptu:-K:-8. Dnes jsem byla v Lidlu pro novou várku té marmelády;-)

Dana61:Dano moc děkuji:-K:-8

jaj boha kam jsem to zase vlezla, to je krása:-D:yes:

suslajda:Jéje, mockrát děkuju za takovou poklonu:-K;-), určitě tě pak doma pochválí jako mě:-)):-D

;-)nádhera je slabé slovo jdu pro marmeládu a žebra a tobě bodík:yes::yes:

Mockrát vám všem děkuji:-K, marináda opravdu stojí za vyzkoušení a milovníci žebírek si jistě pochutnají;-)

Krásný recept, který mi unikl. Nevím, v názvu vidím "zebra", nemají to být žebra?:-O:-D:yes:

Andrejko, to vypadá skvěle:-p:-p+:yes::yes:uloženo, asi brzy vyzkouším;-):-D

Andri tahle bašta vypadá nádherně:-K+11:-p:yes:

Andri, žebírka, to je moje, zrovna v sobotu jsem si je na jeden oběd přivezla ze zabíjačky a čekají v mrazáku až přijdou na řadu.
Tyto tvoje vypadají přímo k nakousnutí:yes:

1974andrea: Aha, Krušovice používám, díky ;-)

Krásná marináda,až láká na grilovačku na teplé dny,;-) marmeládu už mám doma také, měli různé druhy v Lídlu,ale jinak máš vše moc pěkné,štavnaté,masíčkové:-K:yes::yes:

zizala:Ještě používám černé Krušovice, ty mám taky vyzkoušené;-)

Tématické fráze:
vepřová žebra s limetkou, marinování žeber, marinovaná žebra-recept, zázvorový džem, marinovanazebra, žebra z divočáka recept, vepřová žebra s limetkou recept, marynovana zebra, pomerančovo zázvorový džem, marmeláda se zázvorem na žebra, marinovaná, marinovana veprova zebra, marinovaná hovězí žebra, telecí žebra recepty, žebra z divocaka, teleci zebra recept, pomerančovo-zázvorová marmeláda, kančí žebra pečená marino, pečené kančí žebro, teleci zebra

Suroviny:
žebra vepřová, sůl, marmeláda pomerančovo - zázvorová, omáčka sojová, olej, paprika sušená sladká, česnek, pivo černé

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu