Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 332 kJ / 1 035 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 169,87 g |
| Tuky | 11,61 g |
| Vláknina | 24,85 g |
| Cholesterol | 384 mg |
| Sodík | 1,01 g |
| Sůl | 2,48 g |
| Sacharidy | 57,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji(sádle) si osmažíme cibule, nakrájené na proužky pěkně do hněda.
Krok 2: Přidáme maso, nakrájené na kostky, opečeme a zprvu dusíme ve vlastní šťávě a až se nám začíná připalovat, přihodíme papriku a hned zalijeme vodou a dusíme.
Krok 3: Máme-li maso napolo měkké, přidáme nakrouhané zelí, nakrájená rajčata, přidáme koření, majoránku, kmín, pepř, česnek nakrájený na plátky, dáme kečup a osolíme.
Krok 4: Dusíme dál, až je maso i zelí měkké a nakonec dáme už jen na zahuštění chlebovou strouhanku, jak kdo rád husté. Doladíme si chuť a je hotovo.
Zveřejněno 23. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gulášek v zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1joq
Moje poznámka
Gulášek v zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1joq
Nejnovější recepty
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 24 minutami
Barevná roláda z lineckého těsta
Přidáno před 12 hodinami
Hrášková rybí polévka a kapří hranolky
Přidáno před 12 hodinami
Jednohubky s krabí pomazánkou
Přidáno před 13 hodinami
Linecké perníkové koláčky s povidly a mandlemi
Přidáno před 13 hodinami
Domácí skořicové sušenky
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 1 hodinou
Guláš uherského grófa
PavelSt před 2 hodinami
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 8 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 9 hodinami
Květákové placičky
Valis před 10 hodinami
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 11 hodinami
Pečené kuře
Kajkajak před 11 hodinami
Dušená rýže
Kajkajak před 11 hodinami
Gazpacho jak ho dělám já
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
červené zelí s perníkem,
oprančit,
zelí z patizonu,
guláš s hlávkou zelí,
guláš ze zelí,
hovězí guláš se zelím,
co s připáleným gulášem?,
mladé zelí recept,
zelí v gulaši,
zelý guláš,
zelí s patizonu,
zelí guláš,
těstoviny s gulášem,
recepty mladé zelí,
mladé zelí,
zelí,
čím zahustit zelí,
červené zelí s perníkem,
guláš z zeli,
hovězí guláš zelí
Suroviny:
maso hovězí na guláš,
cibule,
česnek,
zelí hlávkové,
rajče,
kečup sladký,
strouhanka chlebová,
paprika čerstvá červená,
majoránka,
kmín celý,
pepř,
sůl,
olej
Komentáře (38)
Pekný deň želám a ďakujem!
Ja uschnem...
Recept vyzerá nádherne! všetky suroviny (až na kečup) uznávam za super, posielam bod, dobre? Uvažujem, kedy si toto uvaríme, mám v mrazničke kúsok hovädziny na guláš. Pekný deň!
Ivo to zelí tam krásně jakoby křupne a nemá chybu