Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 248 kJ / 1 732 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,55 g |
| Tuky | 84,67 g |
| Vláknina | 21,05 g |
| Cholesterol | 232 mg |
| Sodík | 4,03 g |
| Sůl | 9,65 g |
| Sacharidy | 162,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík po hambursku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jOqB
Moje poznámka
Králík po hambursku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jOqB
Nejnovější recepty
Vepřové karbanátky s kari
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kung-pao
Přidáno před 12 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 13 hodinami
Rizoto s vepřovým masem - rychlovka
Přidáno před 13 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 16 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažená rýže
Kajkajak před 5 hodinami
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 5 hodinami
Jablečné lívance
Brumaire před 6 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 6 hodinami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 7 hodinami
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 7 hodinami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 8 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
hufak před 9 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulino před 9 hodinami
Banánový chlebíček II
Krize před 9 hodinami
Tématické fráze:
vepřová kýta po hambursku,
kuřecí po hambursku,
vepřové po hambursku,
maso po hambursku,
hovězí po hambursku,
recepty jaroslava runštuka,
králík na okurkách,
králík recepty,
kýta po hambursku,
vepřova kytapo hambursku,
kure po hambursku,
po hambursku,
receptury teplých pokrmů od jaroslava runštuka,
recepty na kralika,
králík jako hamburská,
nudličky z kralika,
recept králík z kýty,
králík na citronu,
recept kureci po hambursku,
hovězí plátky po hambursku
Suroviny:
králík,
šunka,
okurky sterilované,
sůl,
zelenina kořenová,
cibule,
tuk,
slanina,
koření divoké,
citron,
ocet,
voda,
mouka hladká,
hořčice,
cukr,
mléko,
smetana
Komentáře (5)