Postup přípravy
Zveřejněno 7. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboráková roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/21pj
Moje poznámka
Bramboráková roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/21pj
Nejnovější recepty
Plátky krkovičky dušené v pikantní omáčce
Přidáno před 2 hodinami
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 3 hodinami
Filety ze pstruha s rajčaty
Přidáno před 4 hodinami
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno 18. 5. 2025 16:14
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno 18. 5. 2025 15:26
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chřest (nejen) s vejcem
Eva z HK před 1 hodinou
Salát z pekingského zelí s balkánským sýrem
Eva z HK před 1 hodinou
Špíz s americkými brambory
Vrchotka15 před 1 hodinou
Guadeloupský kuřecí salát
Antonausprag před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ivet88 před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaP4 před 3 hodinami
Výborné lasagne
Papucel před 4 hodinami
Mleté na způsob hašé
Neposlusna před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Lucinka85 před 4 hodinami
Boloňské špagety s mletým masem podle Petry
kamilkamil před 4 hodinami
Tématické fráze:
roláda z bramborákového těsta,
bramborák roláda,
čím zahustit zelí,
bramborák jako roláda,
bramborakova buchta,
bramborakova pizza recept,
bramboráková roláda se sýrem recept,
bramboráková pizza,
bramboráková roládka,
roláda z bramborák,
bramborakova rolada se zelim,
roláda bramborák,
rolada z bramborakoveho testa se zelim,
bramboráková roláda s houbami,
plněná bramborová roláda se škvarkama,
bramboráková placka plněná játry,
roládky bramborákové,
švestky v brámborákovém těstě,
nákyp z bramborákového těsta a hrušek,
játra v bramborákovém těstě
Suroviny:
brambory,
vejce,
sůl,
pepř,
kmín celý,
majoránka,
česnek,
mouka hladká,
zelí kysané,
houby,
klobása
Komentáře (35)
Ale množství brambor ti nepovím, protože bramboráčky jsou u nás v "kurzu", tak je dělám vždy z plné mísy brambor. Část těsta šla na roládu (placka asi jako malíček silná) a ze zbytku jsem nasmažila bramboráky, které u nás v rodině *nikdo nemusí*, a přesto se mi z mísy vypařují tak rychle, že taktak zachráním pár kousků pro sebe
A líbí se mi tvoje - chci potěšit manžela....
Něco málo z té náplně mělo při rolování tendenci vypadnout bokem, ale fakt málo. Myslím, že čím víc bohatou náplň uděláš, tíme méně bude držet (nezapeče se).
Díky všem!