Zeleninový boršč
Zeleninový boršč je klasickým ruským pokrmem plným sytých chutí a výživných ingrediencí. Každá lžíce této teplé a lahodné polévky je plná čerstvé zeleniny, bylin a koření.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 209 kJ / 289 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,20 g |
Tuky | 2,12 g |
Vláknina | 37,31 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 587 mg |
Sůl | 1,36 g |
Sacharidy | 36,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninový boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J7L2
Moje poznámka
Zeleninový boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J7L2
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 43 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 51 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
antonia mačingová recepty,
antonie mačingová recepty,
recepty mačingova,
mačingová recepty,
macingova borsc,
borsc macingova,
zeleninový boršč s červenou řepou,
recepty antonie mačingová,
mačingová recepty boršč,
mačingová recept boršč,
zhubněte jednou provždy recepty,
zeleninový boršč z červené řepy,
recepty antonia mačingová,
mančingová,
mačingová recepty - bořšč,
boršč podle mačingové,
zeleninový borč,
mančingová kniha zhubněte jednou provždy,
antonia mačingova- recepty,
antonie mačingová boršč
Suroviny:
mrkev,
celer,
petržel,
kedlubna,
paprika čerstvá zelená,
řepa červená,
bobkový list,
koření nové koření,
protlak rajčatový,
česnek,
cibule,
paprika sušená sladká,
olej olivový,
sůl,
pepř mletý,
kmín drcený
Komentáře (13)
Jani, jakou to má výslednou chuď