Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 512 kJ / 2 751 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,00 g |
| Tuky | 157,00 g |
| Vláknina | 50,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 290 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 286,09 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obrácený koláč s rajčaty a karamelizovanou cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vD8g
Moje poznámka
Obrácený koláč s rajčaty a karamelizovanou cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vD8g
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 17 minutami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 5 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 20 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 21 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 23 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno 18. 12. 2025 12:01:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníčky podle Mišky Kuličky
Janinka1135 před 5 minutami
Krůtí maso na kari se smetanou
josef.ridic před 8 minutami
Rýžový nákyp
josef.ridic před 9 minutami
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 1 hodinou
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 3 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 4 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 5 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 5 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 13 hodinami
Tématické fráze:
obrácený rajčatový koláč,
zkaramelizovaná cibule,
obrácený rajčatový koláče,
koláč s karamelizovanými jablky,
karamelizovaná cibule,
recepty s hodnocením,
pizza s karamelizovanou cibulí,
cibulove kolac,
rajčatový obrácený koláč,
koláč se zkaramelizovanou cibulí,
zkaramelizované ořechy,
plech 37 x 42,
rajčatový koláč s cibulí,
kolac s cibulí,
rajcatovy kolac,
obracený rajčaový koláč,
obrácený rajčatová koláč,
obrácený rajčatový koáč,
příprava zkaramelizované cibule,
koláč pečený naopak
Suroviny:
rajče,
olej olivový,
cibule,
rajče naložené,
cukr moučkový,
cukr krupice,
sůl,
pepř mletý,
tymián čerstvý,
ořechy para,
oříšky kešu,
těsto listové,
parmazán
Komentáře (70)
Ale ono kdyby to i podle popisu neznělo tak úžasně, jak to vypadá, tak by to nikdo tolik nechválil, to bych se nebála, i kdyby byla sebeúžasnější fotka
Takže jen tak dál
já mám radost, když se recept a třeba i foto líbí.. toť vše.. z těch bodů nemám žádný prospěch... mě nejvíc těší, když někdo odzkouší., a když přidá své foto, tak chrochtám blahem
spagetka: na tu ne.. narazila jsem si jen biskupa... uklouzla jsem na ledě
srettka:
ani se neopovazuj vahat jak soudruh hamlet, kdyz povidal "být či nebýt" ackoliv u tebe "kouzlit u plotničky, či nekouzlit"
rozhodne nadale a vytrvale kouzlit
p.s.nebo se zacnu mrskat tuhou flaxovitou kližkou pres hrb, na dukaz protestu a žraciho smutku, ktery jinak namoute kute vyhlasim
jsem ráda, že nedělám nic špatně
Já to dělám přesně, jako ty, ze stejných důvodů, i proto jsem to k.radulce (a jiným, kteří brčí na pozitivní hodnocení fotek) vysvětlovala.
spagetka: já jsem myslela taky, že když se snažím jídlo, které mě i ostatním členům rodiny chutná, hezky nafotit, že uživatele webu ponouknu k jeho realizaci.. tak asi ne.. asi to dělám špatně.. a je mi z toho smutno, že má snaha je vlastně ohodnocena negativně..
vám dvěma děkuji za podporu
k.radulka: a ještě... já bych si nikdy nedovolila přidat recept, který se mi neosvědčil.. a že jich bylo.. dávám jen věci, které byly pochváleny..
Tyhle stále častější stesky nad hodnocením fotek na Topkách mi, abych pravdu řekla, berou chuť fotit můj hotový pokrm - nač se snažit, když stačí jídlo jen obyčejně "zdokumentovat"?
a dneska se budeš obhajovat čím?? že bylo zase úúúžasné světlo??
joo a dávám pěkný vypasený bod
ivulinka: vyměním.. za farskou.. bereš
Nádherný obrázek a žravoučký recept