Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 866 kJ / 685 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,87 g |
Tuky | 44,76 g |
Vláknina | 20,54 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 857 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 52,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srdce jako gulášek s fazolemi v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AAEz
Moje poznámka
Srdce jako gulášek s fazolemi v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AAEz
Nejnovější recepty
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 3 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 9 minutami
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 56 minutami
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 12 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 15 hodinami
Tématické fráze:
fazole vařené v papiňáku,
vepřove srdce v papináku,
fazolový guláš z papiňáku,
jak dlouho varit fazole v papinaku,
fazolový guláš v papinaku,
papiňák jak dlouho se vaří s fazolemi,
hovezi srdce papinak,
hovězi srdce v papiňáku,
kolik vody v papinaku,
hovězí srdce s fazolem,
kureci srdce papinak,
vaření fazolí v papiňáku,
hovězí srdce a fazole,
vařeni fazole v papinaku,
hovězí srdce s fazolemi,
vepřové srdce s fazolemi,
fazolovy gulas z velkych fazoli,
jak varit fazole v papinaku,
veprove srdce s fazolí,
jak dlouho se vaří fazole v papiňáku
Suroviny:
srdce vepřové,
cibule,
česnek,
slanina,
fazole bílé malé,
cibulka jarní,
protlak rajčatový,
petrželka,
paprika čerstvá červená,
majoránka,
paprika sušená sladká,
chléb,
sádlo,
pepř,
sůl
Komentáře (12)
Ale když dnes porovnám ceny masa(u nás)srdíčko za 69,-kč/kg a vepřové plecko 64,-kč/kg,tak ten rozdíl moc velký není a kdo ví,jak to půjde všechno dál