Pikantní "býčí" delikatesa se šťouchanými bramborami
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 059 kJ / 1 926 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,23 g |
Tuky | 138,81 g |
Vláknina | 39,89 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,71 g |
Sůl | 6,65 g |
Sacharidy | 107,26 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní "býčí" delikatesa se šťouchanými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lnkg
Moje poznámka
Pikantní "býčí" delikatesa se šťouchanými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lnkg
Nejnovější recepty
Ajvar z paprik
Přidáno před 10 minutami
Vafle z přebytkového kvásku
Přidáno před 4 hodinami
Řecký salát z okurek
Přidáno před 7 hodinami
Tiramisu roláda podle Míši Landové
Přidáno před 11 hodinami
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno 20. 7. 2025 15:37:49
Kuřecí křupky z HF
Přidáno 20. 7. 2025 13:47:07
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Uzená polévka s houbami a krupicovými nudlemi
Jan Nemec před 18 minutami
Citronová poleva 2
EvaEva80 před 1 hodinou
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 2 hodinami
Bramborový guláš na špeku s houbami
Krajanekcestovatel před 3 hodinami
Rajská polévka II.
Kajkajak před 4 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
veronika_straka před 5 hodinami
Budapešťská pomazánka
83spacir před 5 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem
ricci před 5 hodinami
Francouzské řízečky
parisn8 před 5 hodinami
Tématické fráze:
jak připravit býčí žlázy,
restované býčí žlázy recept,
býčí koule recept,
recept na býčí koule,
býčí koule,
recept býčí koule,
zelnice se šťouchanými brambory,
býčí koule - příprava,
byčí žlázy a jejich příprava,
co ke stouchanym bramborum,
příprava býčí žlázy,
býčí žlázy recept,
byci koule recepty,
co k bramboram,
maso ke stouchanym bramboram,
co se hodi k stouchanym bramborum,
býčí koule maso ráda recepty,
recepty delikatesy,
býčí koule a brambory,
byčí žlázy jako minutka restovaná
Suroviny:
býčí žláza,
slanina gazdovská,
olej,
česnek,
cibule,
mrkev,
brokolice,
zázvor čerstvý,
víno,
bujón zeleninový,
brokolice,
petrželka,
brambory,
mrkev,
brokolice,
máslo,
sůl
Komentáře (14)
Ale dobře tak, nabídka tohoto masa je omezená, a kdyby o něj byl velký zájem, tak by se zase nehorázně vyšplhali ceny. A fajnšmekři by ostrouhali.
Bibinko my už jsme přeřízečkovaní
Díky za přízeň i komentíky