Pikantní "býčí" delikatesa se šťouchanými bramborami
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 059 kJ / 1 926 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,23 g |
| Tuky | 138,81 g |
| Vláknina | 39,89 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 2,71 g |
| Sůl | 6,65 g |
| Sacharidy | 107,26 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní "býčí" delikatesa se šťouchanými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lnkg
Moje poznámka
Pikantní "býčí" delikatesa se šťouchanými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lnkg
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 8 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 8 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 10 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 11 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 12 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 3 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 4 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 5 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 5 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 6 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 6 hodinami
Obrácená jablková roláda
MarieP před 7 hodinami
Polévka šup-šup
Loiza před 8 hodinami
Asijské kuřecí nudličky
Suumaa před 9 hodinami
Tématické fráze:
jak připravit býčí žlázy,
restované býčí žlázy recept,
býčí koule recept,
recept na býčí koule,
býčí koule,
recept býčí koule,
zelnice se šťouchanými brambory,
býčí koule - příprava,
byčí žlázy a jejich příprava,
co ke stouchanym bramborum,
příprava býčí žlázy,
býčí žlázy recept,
byci koule recepty,
co k bramboram,
maso ke stouchanym bramboram,
co se hodi k stouchanym bramborum,
býčí koule maso ráda recepty,
recepty delikatesy,
býčí koule a brambory,
byčí žlázy jako minutka restovaná
Suroviny:
býčí žláza,
slanina gazdovská,
olej,
česnek,
cibule,
mrkev,
brokolice,
zázvor čerstvý,
víno,
bujón zeleninový,
brokolice,
petrželka,
brambory,
mrkev,
brokolice,
máslo,
sůl
Komentáře (14)
Ale dobře tak, nabídka tohoto masa je omezená, a kdyby o něj byl velký zájem, tak by se zase nehorázně vyšplhali ceny. A fajnšmekři by ostrouhali.
Bibinko my už jsme přeřízečkovaní
Díky za přízeň i komentíky