Pikantní "býčí" delikatesa se šťouchanými bramborami
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 059 kJ / 1 926 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,23 g |
Tuky | 138,81 g |
Vláknina | 39,89 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,71 g |
Sůl | 6,65 g |
Sacharidy | 107,26 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní "býčí" delikatesa se šťouchanými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lnkg
Moje poznámka
Pikantní "býčí" delikatesa se šťouchanými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lnkg
Nejnovější recepty
Vymazlený hovězí guláš
Přidáno před 4 hodinami
Plněné papriky s rajskou
Přidáno před 6 hodinami
Krémové řezy s pudinkem a meruňkami
Přidáno před 7 hodinami
Zeleninová polévka s cuketou
Přidáno před 10 hodinami
Cottage pomazánka s pórkem a ředkvičkami
Přidáno před 11 hodinami
Jemný špendlíkový koláč
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolová kyselá polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Jablečný koláč s krupičkou
Ivcatkoo před 1 hodinou
Bábovka
Helenecka 21 před 2 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 4 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
horys před 6 hodinami
Vepřová kýta na smetaně
jtrecepty před 7 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
HanaS92 před 8 hodinami
Cuketová pomazánka s česnekem a sýrem, vhodné i pro diabetiky
Slavista62 před 10 hodinami
Česnečka se sýrem - recept od babičky
wimra před 10 hodinami
Cuketove lasagne
vranova.dasa před 11 hodinami
Tématické fráze:
jak připravit býčí žlázy,
restované býčí žlázy recept,
býčí koule recept,
recept na býčí koule,
býčí koule,
recept býčí koule,
zelnice se šťouchanými brambory,
býčí koule - příprava,
byčí žlázy a jejich příprava,
co ke stouchanym bramborum,
příprava býčí žlázy,
býčí žlázy recept,
byci koule recepty,
co k bramboram,
maso ke stouchanym bramboram,
co se hodi k stouchanym bramborum,
býčí koule maso ráda recepty,
recepty delikatesy,
býčí koule a brambory,
byčí žlázy jako minutka restovaná
Suroviny:
býčí žláza,
slanina gazdovská,
olej,
česnek,
cibule,
mrkev,
brokolice,
zázvor čerstvý,
víno,
bujón zeleninový,
brokolice,
petrželka,
brambory,
mrkev,
brokolice,
máslo,
sůl
Komentáře (14)
Ale dobře tak, nabídka tohoto masa je omezená, a kdyby o něj byl velký zájem, tak by se zase nehorázně vyšplhali ceny. A fajnšmekři by ostrouhali.
Bibinko my už jsme přeřízečkovaní
Díky za přízeň i komentíky