Pikantní "býčí" delikatesa se šťouchanými bramborami
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 059 kJ / 1 926 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,23 g |
Tuky | 138,81 g |
Vláknina | 39,89 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,71 g |
Sůl | 6,65 g |
Sacharidy | 107,26 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní "býčí" delikatesa se šťouchanými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lnkg
Moje poznámka
Pikantní "býčí" delikatesa se šťouchanými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lnkg
Nejnovější recepty
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno před 11 hodinami
Ciabatta bez hnětení
Přidáno před 14 hodinami
Rajčatový koláč
Přidáno před 17 hodinami
Piškotové rybízové řezy
Přidáno před 19 hodinami
Palačinky z přebytkového kvásku
Přidáno před 20 hodinami
Cuketová polévka
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lečo jako polotovar
Kaill před 8 hodinami
Babiččina čočková polévka
Cikitaka před 9 hodinami
Babiččiny kynuté buchty
AnezkaMoller před 9 hodinami
Mleté kuličky se dvěma druhy sýru pečené v troubě
ha.ry před 10 hodinami
Hamburgerové bulky (včetně celozrnné varianty)
AnnaP4 před 12 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Tjadja před 13 hodinami
Pomazánka Šmitec
mira65 před 13 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
Lidusenkaf před 13 hodinami
Pomerančový cheesecake
Jitulisek před 14 hodinami
Vepřové na paprice
Bilou před 14 hodinami
Tématické fráze:
jak připravit býčí žlázy,
restované býčí žlázy recept,
býčí koule recept,
recept na býčí koule,
býčí koule,
recept býčí koule,
zelnice se šťouchanými brambory,
býčí koule - příprava,
byčí žlázy a jejich příprava,
co ke stouchanym bramborum,
příprava býčí žlázy,
býčí žlázy recept,
byci koule recepty,
co k bramboram,
maso ke stouchanym bramboram,
co se hodi k stouchanym bramborum,
býčí koule maso ráda recepty,
recepty delikatesy,
býčí koule a brambory,
byčí žlázy jako minutka restovaná
Suroviny:
býčí žláza,
slanina gazdovská,
olej,
česnek,
cibule,
mrkev,
brokolice,
zázvor čerstvý,
víno,
bujón zeleninový,
brokolice,
petrželka,
brambory,
mrkev,
brokolice,
máslo,
sůl
Komentáře (14)
Ale dobře tak, nabídka tohoto masa je omezená, a kdyby o něj byl velký zájem, tak by se zase nehorázně vyšplhali ceny. A fajnšmekři by ostrouhali.
Bibinko my už jsme přeřízečkovaní
Díky za přízeň i komentíky