Ohnivcova pánev, udobřená karamelizovanou zeleninou
Tento pokrm je plný výrazných chutí a exotického nádechu. Pikantní Sambal Oelek dodává masu intenzivní kořeněnou chuť s pálivým nádechem, zatímco karamelizovaná zelenina přináší sladkost a jemnou křupavost. Tato chuťově vyvážená kombinace je ideální volbou pro milovníky asijské kuchyně.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 587 kJ / 857 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,03 g |
Tuky | 21,10 g |
Vláknina | 9,48 g |
Cholesterol | 278 mg |
Sodík | 1,35 g |
Sůl | 3,67 g |
Sacharidy | 36,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ohnivcova pánev, udobřená karamelizovanou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g6ol
Moje poznámka
Ohnivcova pánev, udobřená karamelizovanou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g6ol
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 7 minutami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 10 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 10 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 10 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 10 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina II
Frana74 před 57 minutami
Řezy se zakyskou
Koffi před 2 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 2 hodinami
Plovdivské maso
Barunka1 před 3 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 4 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 4 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 4 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 4 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 4 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 4 hodinami
Tématické fráze:
kořenová zelenina karamelizovaná,
karamelizovana zalenina,
zkaramelizovaná zelenina,
karamelizovaná kořenová zelenina,
karamelovy zaklad se zeleninou,
zkaramelizovaná a zelenina,
testovina s yelenina,
karamelizovaná petržel,
jak zredukovat palivost,
zkaramelizovana zelenina recept,
zeleninová pánev,
rýžová pánev,
zelenina s karamelizovaným cukrem,
řepný sambal,
www recepty z karase,
ohnivcův guláš recept,
karamelizovaná cibulka,
jaké maso má karas,
yelenina,
zelenina skaramelizovaná
Suroviny:
maso kuřecí,
lilek,
cibule červená,
cibulka jarní,
česnek,
olej olivový,
sambal oelek,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
mléko kokosové,
máslo arašídové,
sůl,
petrželka hladkolistá,
máslo,
cukr třtinový,
ocet jablečný
Komentáře (15)
díky všem
už se těším až bude zrát lilek ve skleníku..mám 4 odr.
ta sojovka a worcester jsou dražší a taky chuťově lepší.. ale klidně dej, co máš