Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 746 kJ / 656 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,31 g |
Tuky | 28,76 g |
Vláknina | 20,05 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 3,39 g |
Sůl | 9,09 g |
Sacharidy | 59,02 g |
Postup přípravy
Krok 1: Roštěnky si osolíme a opepříme. Rozmačkaný česnek smícháme s najemno nasekanými bylinkami a směsí potřeme maso.
Krok 2: Na rozpálené pánvi s olejem opečeme roštěnky zprudka do hněda, z každé strany asi 1 minutu, pak teplotu snížíme a opékáme ještě z každé strany 2-4 minuty. Pozor, aby se nám nepřipálil česnek.
Krok 3: Maso vyndáme a zabalíme do alobalu.
Krok 4: Do pánve přidáme posekané ančovičky, vlijeme bílé víno a vývar, zredukujeme, přisypeme posekané olivy, můžeme ještě přidat bylinky a zjemníme studeným máslem. Dochutíme.
Zveřejněno 4. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Provensálské roštěnky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LnEp
Moje poznámka
Provensálské roštěnky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LnEp
Nejnovější recepty
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno před 2 hodinami
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno před 16 hodinami
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno před 16 hodinami
Medailonky se žampiony a paprikami
Přidáno před 16 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy, sypané strouhaným vajíčkem
Přidáno před 16 hodinami
Pražma na grilu s bylinkami
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lehký salát z ledového salátu
helen.fon@seznam.cz před 1 hodinou
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Koubicka před 9 hodinami
Cukeťák podle Kateřiny Winterové
matousekk před 9 hodinami
Brambory se dvěma druhy hub na kyselo
Sahula před 9 hodinami
Máčanka ze sušených hub
Sahula před 9 hodinami
Cuketové placičky
Issis před 12 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
motelij před 14 hodinami
Kefírka s kokosovým krémem
LilianaKofronova před 14 hodinami
Čínský okurkový salát
Marcela0123 před 14 hodinami
Tvarohovo-vajíčková pomazánka
Evicka18 před 14 hodinami
Tématické fráze:
minutková roštěná,
roštěnky v alobalu,
roštěnky na ančoviček,
recepty hovězí maso roštěná,
recepty roštěnky na ančovičkách,
hovězí né růžové ale tmavé,
minutková roštěnka,
hovězí vyzrálá roštěná recept,
roštěnky,
roštěnky recept,
roštěná recepty,
hovězí roštěná minute,
roštěnec recepty,
vyzrálá hovězí roštěná recept,
uprava rosčenky,
roštěnky naplocho,
ůprava hovězí roštěnky,
roštěná na česneku,
hovězí roštěnec recept,
provensalske recepty
Suroviny:
roštěná hovězí,
česnek,
olivy černé bez pecky,
ančovičky v oleji,
tymián čerstvý,
rozmarýn čerstvý,
bujón,
víno bílé suché,
máslo,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (26)
Oloupu hlavičku česneku, pomáčknu naplocho nožem, dám louhovat do olivového oleje (v pokojové teplotě) a používám.
Já dělám minutkové hovězí na maximálně rozpálené suché litinové pánvi, olej přicáknu až než vložím maso a ten drcený česnek by se mi při mé technologii asi spálil.
Andreo