Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 746 kJ / 656 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,31 g |
Tuky | 28,76 g |
Vláknina | 20,05 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 3,39 g |
Sůl | 9,09 g |
Sacharidy | 59,02 g |
Postup přípravy
Krok 1: Roštěnky si osolíme a opepříme. Rozmačkaný česnek smícháme s najemno nasekanými bylinkami a směsí potřeme maso.
Krok 2: Na rozpálené pánvi s olejem opečeme roštěnky zprudka do hněda, z každé strany asi 1 minutu, pak teplotu snížíme a opékáme ještě z každé strany 2-4 minuty. Pozor, aby se nám nepřipálil česnek.
Krok 3: Maso vyndáme a zabalíme do alobalu.
Krok 4: Do pánve přidáme posekané ančovičky, vlijeme bílé víno a vývar, zredukujeme, přisypeme posekané olivy, můžeme ještě přidat bylinky a zjemníme studeným máslem. Dochutíme.
Zveřejněno 4. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Provensálské roštěnky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LnEp
Moje poznámka
Provensálské roštěnky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LnEp
Nejnovější recepty
Čočkový chléb se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Koláč s rebarborou
Přidáno před 14 hodinami
Jednoduchá vajíčková pomazánka z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 15 hodinami
Vícezrnné kaiserky
Přidáno před 19 hodinami
Restovaný chřest se žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Jahodový koktejl podle ČSN
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krůtí guláš můj
Slavista62 před 7 minutami
Krůtí paprikáš se zakysankou
Slavista62 před 12 minutami
Krůtí Samuraj
Slavista62 před 25 minutami
Krůtí roštěná
Slavista62 před 26 minutami
Krůtí na houbách ve smetanové omáčce
Slavista62 před 33 minutami
Guláš z krůtího stehna s paprikami a rajčaty
Slavista62 před 46 minutami
Krůtí nudličky na cibuli s vajíčkovou omáčkou
Slavista62 před 49 minutami
Maso z krůtího stehna na cibuli a rajčatech
Slavista62 před 53 minutami
Cestovní perník
Vladka321 před 4 hodinami
Hovězí nudličky po sečuánsku podle čínského kuchaře
Vašek před 10 hodinami
Tématické fráze:
minutková roštěná,
roštěnky v alobalu,
roštěnky na ančoviček,
recepty hovězí maso roštěná,
recepty roštěnky na ančovičkách,
hovězí né růžové ale tmavé,
minutková roštěnka,
hovězí vyzrálá roštěná recept,
roštěnky,
roštěnky recept,
roštěná recepty,
hovězí roštěná minute,
roštěnec recepty,
vyzrálá hovězí roštěná recept,
uprava rosčenky,
roštěnky naplocho,
ůprava hovězí roštěnky,
roštěná na česneku,
hovězí roštěnec recept,
provensalske recepty
Suroviny:
roštěná hovězí,
česnek,
olivy černé bez pecky,
ančovičky v oleji,
tymián čerstvý,
rozmarýn čerstvý,
bujón,
víno bílé suché,
máslo,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (26)
Oloupu hlavičku česneku, pomáčknu naplocho nožem, dám louhovat do olivového oleje (v pokojové teplotě) a používám.
Já dělám minutkové hovězí na maximálně rozpálené suché litinové pánvi, olej přicáknu až než vložím maso a ten drcený česnek by se mi při mé technologii asi spálil.
Andreo