Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 271 kJ / 543 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,93 g |
Tuky | 9,69 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 550 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 89,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květákový bramborák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gL2j
Moje poznámka
Květákový bramborák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gL2j
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 7 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 1 hodinou
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 4 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 4 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 5 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 6 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 6 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 6 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 7 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 7 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 8 hodinami
Tématické fráze:
květákový bramborák,
bramborak s kvetakem,
braborak,
mačkátko na brambory,
bramboráky s květákem,
květákové placičky s česnekem,
bramborák z kvetaku,
kvetakový placičky,
kvetakove placicky ala bramborak,
braborák z hokaido,
květákové,
braborak z cukety pečeny,
braborak z cukety pečeny,
květákové placičky jako bramborák,
kvétakove škvarkové placky,
květák recepty,
květákové placičky na gril,
květákové placičky pečené v troubě,
bramboras s kvetakem,
mačkátko na škvarky
Suroviny:
květák,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
majoránka,
česnek,
sůl,
pepř,
škvarky,
olej
Komentáře (4)