Lepší koprovka
Koprovou omáčku buď milujete, nebo nesnášíte. Pokud patříte do té první skupiny, která vůni kopru zbožňuje, tak je tento recept pro vás jak stvořený. Omáčku podáváme s houskovým knedlíkem a vařeným masem.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 932 kJ / 940 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,96 g |
Tuky | 51,67 g |
Vláknina | 2,70 g |
Cholesterol | 638 mg |
Sodík | 545 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 68,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lepší koprovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OWE
Moje poznámka
Lepší koprovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OWE
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 11 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 16 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 6 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 8 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 8 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 9 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 10 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 11 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 11 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 12 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 12 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 12 hodinami
Tématické fráze:
rychla a vyborna koprovka,
koprovka z mléka,
jak se vaří koprovka,
koprovka podle polreicha,
jak se dela koprovka,
koprová omáčka z mléka,
jednoduchá koprovka,
domácí koprovka,
rychla koprovka,
koprovka bez mléka,
výborná koprová omáčka,
vynikající koprovka,
koprová omáčka recept,
recept koprová omáčka,
koprova omacka od polreicha,
nejlepší koprová omáčka,
omáčky recepty,
recepty omáčky,
koprovk,
jak se vaří koprová omáčka
Suroviny:
mléko,
smetana sladká,
mouka hladká,
vývar masový,
kopr,
sůl,
ocet,
cukr,
máslo,
vejce
Komentáře (57)
Nezdrcne
2.rendlík =jen přejít (nevařit) varem bujon-vývar,cukr,sůl,ocet a jen jemné části kopru posekané a pomalu zamíchávat do sebe pak teprve smetanu neb šlehačku do horkého ...!
Hnusný je jedině Matějov.
Nevím,jak kdo,ale já kopr zásadně nevařím,protože mi varem vždy ztratí aroma a chuť.Dávám čerstvý do horké,téměř vařící omáčky,odstavím a nechám "vylouhovat" aroma.Je výborná.
živájí slovíčka pro dobrou duševní náladu,snad ještě pamatujetě
z detstvi,že chlebíček a masíčko a pejskové a ptáčky prinašejí radost do života.Když svití Sluníčko se žije líp,než ve chmurné ddni.