Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 074 kJ / 257 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,94 g |
Tuky | 0,47 g |
Vláknina | 12,26 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 26 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 52,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6B4
Moje poznámka
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6B4
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 7 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 8 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 17 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 3 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 5 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 5 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 6 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 6 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 6 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 7 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 8 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 9 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 9 hodinami
Tématické fráze:
vepřový vývar,
polévka z divočáka,
veprova polivka,
vepřové kosti,
vývar z kostí,
veprova krizova kost,
vepřové morkové kosti,
polévka z vepřového vývaru,
polívka z kostí,
veprova kost,
vepřová křížová kost recepty,
vepřový vývar recept,
vepřová žebra polívka,
vepřová morková kost,
krkovice z divočáka recept,
recept na vepřovou polévku,
vepřové kosti v papiňáku,
polévka vepřový vývar,
polévka z vepřového,
morkova kost veprova
Suroviny:
kosti vepřové,
zelenina kořenová,
cibule,
česnek,
pepř,
sůl,
brambory,
mouka polohrubá,
sůl
Komentáře (5)