Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 304 kJ / 1 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 207,43 g |
Tuky | 54,97 g |
Vláknina | 15,70 g |
Cholesterol | 686 mg |
Sodík | 787 mg |
Sůl | 1,70 g |
Sacharidy | 38,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plecko v mrkvi a bazalce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wpgo
Moje poznámka
Vepřové plecko v mrkvi a bazalce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wpgo
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 2 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 12 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 23 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 14 minutami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 1 hodinou
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 1 hodinou
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 2 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 2 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 2 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 3 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 3 hodinami
Celerové karbanátky s tofu
Pavlina_na_hrad před 3 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
stepan2012 před 3 hodinami
Tématické fráze:
vepřová plec na mrkvi,
vepřová plec v mrkvi,
vepřová plec s mrkví,
vepřové plecko s dušenou mrkví,
vepřové v mrkvi,
vepřová plec recepty,
vepřové s mrkví,
veprova plec,
vepřová plec recept,
veprove na bazalce,
vepřové na mrkvi,
veprove s dusenou mrkvi,
vepřové plecko recepty,
vepřová plec s dušenou mrkví,
vepřové plecko,
vepřové na mrkvi recept,
recepty z vepřové plece,
recepty z vepřového plecka,
recepty z plecka,
vepřová plec s ,mrkvi
Suroviny:
plec vepřová,
mrkev,
cibule,
olej,
sůl,
masox,
smetana zakysaná,
mouka hladká,
bazalka čerstvá,
kmín celý
Komentáře (20)