Suroviny
Porce: 1 menší šiška
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 918 kJ / 1 892 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 188,58 g |
Tuky | 116,25 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,51 g |
Sodík | 3,98 g |
Sůl | 9,10 g |
Sacharidy | 22,98 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejdříve si uvaříme vývar, nejlépe v tlakovém hrnci cca 45 minut. Nesolíme, nekořeníme.
Krok 2: Po uvaření jej scedíme, osolíme, okořeníme pepřem, solí, pokud chceme, přidáme masox a celou palici utřeného česneku.
Krok 3: Můžeme pomlít část kůží a přidat do vývaru. Vychladíme, aby se sýr ve vývaru nerospustil.
Krok 4: Na malém množství oleje osmažíme překrájená drůbeží játra.
Krok 5: Gothaj i sýr nakrájíme na kostičky.
Krok 6: Vše přidáme do vlažného vývaru a naplníme do sáčku na tlačenku, nebo do srnčího hřbetu, popřípadě i do pekáčku a necháme v lednici ztuhnout do dalšího dne.
Krok 7: Pak nakrájíme na kolečka, posypeme cibulí, pokapeme octem.
Zveřejněno 22. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drůbeží játra, gothaj a tvrdý sýr v sulcu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mNYr
Moje poznámka
Drůbeží játra, gothaj a tvrdý sýr v sulcu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mNYr
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 4 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 5 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 13 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 18 minutami
Špenátová polévka
brtna před 1 hodinou
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 2 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 3 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 3 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 4 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 5 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 6 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 6 hodinami
Tématické fráze:
domaci gothaj,
hovnomil,
duivacz,
sulc recept,
domacigothaj recept cz.,
duivacz 2014,
drubezi zulc,
drubeží domácí sulc,
gothaj do do mrazáku,
jak se dělá gothaj,
domaci gothaj recept,
tvrdý sýr do mrazáku,
jak se co dela gothaj,
domácí sulc drůběží,
recept gothaj,
co obsahuje gothaj,
co uvařit z tvrdého sýru,
drůbeží huspenina recepty,
co uvařit s drubežích jater,
huspenina s jatýrky
Suroviny:
játra drůbeží,
salám gothaj,
sýr tvrdý,
kůže vepřová,
voda,
česnek,
sůl,
pepř,
masox
Komentáře (17)
jinak to není možné.
Ten tlakáč je inspirace, asi rozmrazím brzo dvě kopejtka co mně čekají na mrazáku