Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 755 kJ / 658 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,94 g |
| Tuky | 23,42 g |
| Vláknina | 6,14 g |
| Cholesterol | 1,03 g |
| Sodík | 1,20 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 27,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Játra, šunku a kapii si nakrájíme na proužky, rajče na kousky, cibuli na jemno, česnek na plátky a cibulku na kolečka.
Krok 2: Nakrájená játra posypeme v misce Solamylem, promícháme, na pánev dáme olej a orestujeme cibuli s cibulkou, pak přidáme játra, která orestujeme, pak zalijeme masoxovým vývarem a dusíme. Po chvíli přidáme kapii, za další chvíli rajče.
Krok 3: Když jsou játra měkká osolíme, opepříme, dáme šunku a kysanou smetanu, převaříme. Játra jsou hustá, díky Solamylu a během dušení, pokud se šťáva moc vydusí, můžeme podlít.
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játra se zakysankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wm4z
Moje poznámka
Játra se zakysankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wm4z
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 50 minutami
Likérové kávy
Přidáno před 5 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 6 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 7 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 17 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Wanilor před 6 minutami
Polévka s rýží a hráškem
Kajkajak před 17 minutami
Květáková polévka
tomstny před 44 minutami
Salát z hlávkového zelí a mrkve
szelko před 51 minutami
Nejlepší langoše
LUCAH před 2 hodinami
Posvícenské ořechy
brtna před 2 hodinami
Masarykovo cukroví - pravé
brtna před 2 hodinami
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 3 hodinami
Sušenky z ovesných vloček
káťa před 4 hodinami
Povidlové slepovánky
Janina2410 před 4 hodinami
Tématické fráze:
kureci jatra ze zakysanou smetanou,
játra recept,
játra recepty,
jatra,
játra po tyrolsku,
šunka recept játra,
recept játra s červenou kápií,
florentinska veprova jatra,
řez vepřových jater po tyrolsku,
játra v šunce,
jak upravit srnčí játra,
srnčí játra na cibulce,
játra se solamylem,
recept srdce játra,
játra s kysanou smetanou,
smažená kureci játra v zakysanou smetanou,
játra na cibulce s a kysanou smetanou,
játra,zakysaná smetana,
srnčí játra se sušenými rajčaty,
játra na cibulce s kysanou smetanou
Suroviny:
játra vepřová,
šunka,
kapie červená,
cibule,
cibulka lahůdková,
rajče,
česnek,
smetana zakysaná,
masox,
solamyl,
pepř,
olej,
sůl
Komentáře (10)