Bedly na kmíně
Nosíte v létě z lesa košíky velkých bedel? Jednodušší recept než ten s jejich úpravou na kmíně snad neexistuje. Přirozenou houbovou chuť podtrhne opečení bedel na sádle a vůně kmínu. S krajíčkem chleba bude požitek z jídla dokonalý.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bedly na kmíně
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6KK7
Moje poznámka
Bedly na kmíně
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6KK7
Nejnovější recepty
Cuketový koláč se sýrem vhodný i pro diabetiky
Přidáno před 1 hodinou
Ajvar z paprik
Přidáno před 1 hodinou
Vafle z přebytkového kvásku
Přidáno před 5 hodinami
Řecký salát z okurek
Přidáno před 8 hodinami
Tiramisu roláda podle Míši Landové
Přidáno před 13 hodinami
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno 20. 7. 2025 15:37:49
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová směs na topinky
Tom_Krupa před 41 minutami
Broskvové řezy s pudinkem
danusepet před 1 hodinou
Uzená polévka s houbami a krupicovými nudlemi
Jan Nemec před 2 hodinami
Citronová poleva 2
EvaEva80 před 3 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 3 hodinami
Bramborový guláš na špeku s houbami
Krajanekcestovatel před 4 hodinami
Rajská polévka II.
Kajkajak před 5 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
veronika_straka před 7 hodinami
Budapešťská pomazánka
83spacir před 7 hodinami
Tématické fráze:
bedla na kmine,
bedly na kmíne,
bedle na kmíně,
bedla recepty,
smažené bedle na kmíně,
recepty z bedel,
recept na bedly,
recept bedle na kmíně,
bedle recepty,
bedly recept,
smažené bedly na kmíně,
houby na kmíně,
recepty z bedly,
bedly recepty,
bedla jedlá top recepty,
bedla jedlá na kmíně,
recept bedly na kmíně,
recept bedla,
smažená bedla na kmíně,
recepty bedla
Suroviny:
houba bedla,
kmín drcený,
sůl,
sádlo
Komentáře (30)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
pekelnice
U nás jich roste tolik, že na ně už ani nechodíme, cpala jsem je i pod maso
Dneska už mi to jako prašivka nepřijde a tyhle vypadaj po všech čertech dobře