Bedly na kmíně
Nosíte v létě z lesa košíky velkých bedel? Snad neexistuje jednodušší recept než ten s jejich úpravou na kmíně. Přirozenou houbovou chuť podtrhne opečení bedel na sádle a vůně kmínu. S krajíčkem chleba bude požitek z jídla dokonalý.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bedly na kmíně
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6KK7
Moje poznámka
Bedly na kmíně
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6KK7
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 10 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 22 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 24 minutami
Šunkofleky II
Honza62 před 48 minutami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 55 minutami
Holandský řízek
Kristina1 před 56 minutami
Srdíčka na smetaně
brtna před 4 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 4 hodinami
Fazolková polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 5 hodinami
Nivová bašta
Martina Fliegerova před 5 hodinami
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 6 hodinami
Tématické fráze:
bedla na kmine,
bedly na kmíne,
bedle na kmíně,
bedla recepty,
smažené bedle na kmíně,
recepty z bedel,
recept na bedly,
recept bedle na kmíně,
bedle recepty,
bedly recept,
smažené bedly na kmíně,
houby na kmíně,
recepty z bedly,
bedly recepty,
bedla jedlá top recepty,
bedla jedlá na kmíně,
recept bedly na kmíně,
recept bedla,
smažená bedla na kmíně,
recepty bedla
Suroviny:
houba bedla,
kmín drcený,
sůl,
sádlo
Komentáře (30)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
pekelnice
U nás jich roste tolik, že na ně už ani nechodíme, cpala jsem je i pod maso
Dneska už mi to jako prašivka nepřijde a tyhle vypadaj po všech čertech dobře