Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 696 kJ / 883 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,56 g |
Tuky | 13,84 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 505 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 41,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ostrá játra na zázvoru, celeru a červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EWWN
Moje poznámka
Ostrá játra na zázvoru, celeru a červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EWWN
Nejnovější recepty
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Řízky z pýchavky
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno 4. 8. 2025 16:57:15
Houbová omeleta
Přidáno 4. 8. 2025 12:00:03
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
gatear před 9 hodinami
Langoše z jogurtu
EvaCh před 10 hodinami
Afrika řezy
dadmilka před 10 hodinami
Cuketová pochoutka
marunda před 11 hodinami
Vdolečky
gabrielamachova23 před 11 hodinami
Salát ze salátových okurek
alan.h před 11 hodinami
Lečo se smaženými vejci
stosmi před 14 hodinami
Švestkové knedlíky
Irena1984 před 15 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Irena1984 před 15 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
VeruHat před 16 hodinami
Tématické fráze:
vepřová játra na červeném víně,
játra na zázvoru,
vepřová játra na zázvoru,
drubeží jatra na víně,
vepřová játra na víně,
játra na červeným víně,
pikantní játra na zázvoru,
vepřove jatra na vině,
vepřové játra na víně recept,
játra naložená ve víně,
vepřové játra na červeném víně,
vepřová játra jako říz,
srnčí játra,
jatra na cervenem vine recept,
silné červené víno,
kuře na zázvoru a červeném víně,
vepřová játra na zázvoru recepty,
játra na červeném víně,
játra naložená červeném víně,
celer na víně
Suroviny:
játra vepřová,
víno červené,
zázvor,
chilli paprika sušená,
celer,
omáčka sojová,
tymián,
petrželka,
cibulka jarní,
sůl,
pepř,
protlak rajčatový,
solamyl,
cibule,
klobása spišská,
vývar
Komentáře (7)