Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 114 kJ / 983 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 116,14 g |
| Tuky | 10,85 g |
| Vláknina | 19,58 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 765 mg |
| Sůl | 1,91 g |
| Sacharidy | 97,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené hovězí s restovaným bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXPK
Moje poznámka
Dušené hovězí s restovaným bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXPK
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 8 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 10 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 11 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 14 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 17 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno 1. 11. 2025 22:25:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 2 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 3 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 3 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 4 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 5 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 5 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 5 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 6 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 6 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Tématické fráze:
hovězí plátky s bramborem,
dusene hovezi,
jaká příloha k duš. na mrkvi,
dusene hovezi maso s bramborem,
hovězí kližka s bramborem,
hovězí maso s bramborem,
opecene brambory priloha,
hovezi dusene maso,
hovězí duš.na cibulce,
tarhoňa z bramborem
Suroviny:
kližka hovězí,
brambory,
cibule,
česnek,
bobkový list,
koření nové koření mleté,
kmín celý,
skořice,
protlak rajčatový,
bujón,
ořechy piniové,
pepř drcený,
sůl,
olej olivový,
petrželka hladkolistá
Komentáře (8)
krásný recept, a to foto