Dobrá tlačenka
Dobrou tlačenku koupíte u řezníka, nebo si ji můžete připravit doma. Inspirujte se tímto receptem a zpracujte vepřové maso a vnitřnosti do typicky české pochoutky. S čerstvou cibulí, zakápnutá octem a s krajícem chleba to bude výborná večeře.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 955 kJ / 945 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,88 g |
| Tuky | 23,56 g |
| Vláknina | 36,85 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 595 mg |
| Sůl | 1,14 g |
| Sacharidy | 58,07 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dobrá tlačenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YlR0
Moje poznámka
Dobrá tlačenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YlR0
Nejnovější recepty
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín s jablíčky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 1 hodinou
Andílek pro štěstí
Přidáno před 1 hodinou
Jednohubky s pomazánkou z loveckého salámu
Přidáno před 2 hodinami
Linecká barevná kolečka
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kousky v zelenině s nudlemi v asijském stylu
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lasagne s boloňskou omáčkou
Kristofer před 4 minutami
Domácí kmínový chleba
boomgo před 1 hodinou
Křenová omáčka s uzeným
Sahula před 3 hodinami
Pomazánka ze zbylých bílků
Pecka před 3 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Lucinka85 před 4 hodinami
Kuličky z medového těsta
jeklovav před 5 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Miky30 před 5 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Majkas před 6 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
lucyjezdikova před 7 hodinami
Tématické fráze:
výroba tlačenky,
tlacenka,
výroba tlačenky recept,
bílá tlačenka,
recept na tlačenku,
tlačenka z kolene,
recept na dobrou tlačenku,
vyborná tlačenka,
tlačenka vyroba,
co se zakalenou polévkou,
domácí výroba tlačenky,
jak dlouho tuhne tlačenka,
dobra domaci tlacenka,
výborná domácí tlačenka,
tlačenka recept,
jak vyrobit tlačenku,
jak udelat dobrou tlacenku,
co se zakaleným vývarem,
domácí bílá tlačenka,
přesolená tlačenka
Suroviny:
koleno vepřové,
plec vepřová,
jazyk vepřový,
srdce vepřové,
nožička vepřová,
cibule,
česnek,
koření nové koření,
pepř mletý,
mrkev,
petržel,
celer,
sůl,
majoránka
Komentáře (46)