Suroviny
Porce: 4 špízy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 592 kJ / 620 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,20 g |
Tuky | 13,63 g |
Vláknina | 12,42 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,64 g |
Sacharidy | 25,83 g |
Postup přípravy
Maso vyjmeme z marinády, osolíme a napichujeme střídavě s cibulí a žampiony. Špízy opečeme ze všech stran na rozpálené pánvi s trochou oleje, pak je vyjmeme a udržujeme v teple. Krok 3: Do výpeku nalijeme víno, zbytek marinády, šťávu z pomeranče, sójovou omáčku a vmícháme brusinky. Vaříme, dokud nám omáčka nezhoustne do požadované konzistence. Dochutíme.
Zveřejněno 22. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zvěřinový špíz s brusinkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lEyj
Moje poznámka
Zvěřinový špíz s brusinkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lEyj
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský guláš
Kajkajak před 3 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 5 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 8 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 10 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 10 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 11 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
brusinková omáčka recepty,
špíz z divočáka,
zvěřinové recepty,
špízy s omáčkou,
špízy z divočáka,
brusinková omáčka,
odblaneni masa,
srnčí špízy,
porcování kance,
brusinková omáčka recept,
zvěřinové recepty z kančího masa,
špíz z kančího masa,
porcování zvěřiny divocak,
odblanění kance,
kančí špíz,
odblanění králíka,
srnčí kýta porcování,
srnčí špíz,
odblanění zvěřiny,
jak porcovat kance
Suroviny:
hřbet srnčí,
žampióny,
cibule červená,
sůl,
víno červené,
olej,
tymián čerstvý,
jalovec,
brusinky,
omáčka sojová,
víno červené,
pomeranče
Komentáře (21)
Pilsi, máš to dokonalé
bod je samozřejmostí