Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 224 kJ / 1 488 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 206,00 g |
Tuky | 69,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 740 mg |
Sodík | 600 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 9,50 g |
Postup přípravy
Přeji dobrou chuť :)
Zveřejněno 4. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová plec na způsob číny, s kari kořením, smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zY3m
Moje poznámka
Vepřová plec na způsob číny, s kari kořením, smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zY3m
Nejnovější recepty
Mandlové müsli tyčinky
Přidáno před 17 minutami
Švestková nutella s karobem a melasou
Přidáno před 4 hodinami
Borůvkový džem
Přidáno před 7 hodinami
Slaná roláda s mletým a cuketou
Přidáno před 7 hodinami
Borůvkové palačinky s krémem
Přidáno před 8 hodinami
Maková náplň podle cukráře Maršálka
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát Coleslaw
Kristina1 před 45 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 56 minutami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 57 minutami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 1 hodinou
Jahodové řezy s vanilkovým pudinkem a želatinou
Jitka29 před 1 hodinou
Vepřová krkovice na zelenině
Luciik. před 1 hodinou
Uncle Bens omáčka
Sbotka před 2 hodinami
Koprová omáčka
rimul@email.cz před 2 hodinami
Hrnková bábovka
káťa před 2 hodinami
Buši houbová omáčka
Spepik před 2 hodinami
Tématické fráze:
vepřová čína,
čína z vepřové plece,
recept na čínu z plecka,
vepřová plec čína,
čína z plecka,
vepřová čína kari,
recept na vepřovou čínu,
veprova čína recept,
cina na kari,
vepřové maso na kari se smetanou,
vepřová plec na cinu,
čína z vepřového plecka,
čina se smetanou,
čína vepřová,
vepřová plec na kari,
plecko na kari,
čína z plece,
vepřová plec na na kari,
čína z vepřové panenky,
veprova cina na kari
Suroviny:
plecko vepřové,
smetana,
mléko,
zelenina,
bambusové výhonky,
houby,
mrkev,
celer,
petržel,
koření kari,
sůl,
pepř,
olej olivový,
koření oregáno
Komentáře (23)
Jedním z půvabů "číny" je, že z celkového času přípravy jídla je asi 80% potřeba na přípravu surovin a asi 20% času na vlastní tepelnou úpravu. Toto vaše jídlo by šlo, levou zadní, uvařit za 5 minut bez rizika, že z masa bude žvýkačka kterou budete dusit a dusit až do úplného udušení
Pozastavujete se nad zeleninou na velké kusy krájenou... Zkuste to někdy zkusit... Třeba zjistíte, že i zelenina když není na "máčku" má cosi dosebe
Už dávno jste mohl ukázat, jak to má vypadat. Prosím, snažte se sám a pak teprve kritizujte..
Jak píšu níž chutnalo to i bez zeleniny. Ale s tou zeleninou dnes to bylo ještě lepší
Přidávám tedy znova fotky, pokud se nelíběj, lze odstranit. jako poslední dám můj první pokus, ale bez zapomenuté zeleniny.
Udělám znova, ale po vánocích, až nebudu v časovém presu
Rýži jsem dělala podle tohoto receptu:
http://www.toprecepty.cz/recept/36778-pakistanska-...