Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 286 kJ / 785 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,22 g |
| Tuky | 34,61 g |
| Vláknina | 4,90 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 1,86 g |
| Sůl | 4,37 g |
| Sacharidy | 79,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák v pikantním těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O9lB
Moje poznámka
Květák v pikantním těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O9lB
Nejnovější recepty
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 5 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 16 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 16 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 20 hodinami
Vepřová plec na paprice
Přidáno před 20 hodinami
Nivová pomazánka s ořechy a jablkem
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový salát a kuřecí řízek
Bretik před 1 hodinou
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
KUKI1 před 2 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
Jarka72 před 4 hodinami
Povidlovník z odpalovaného těsta
KrisZaezemi před 4 hodinami
Halibut v bylinkách
brtna před 4 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Wikki před 5 hodinami
Kuře pečené v podmáslí
kimlo před 6 hodinami
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 15 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 20 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 20 hodinami
Tématické fráze:
pikantní obalovaný květák,
obalovaný květák v těstíčku,
pikantní těstíčko na obalování,
květak v těstičku,
těstíčko na obalování květaku,
květák recepty,
pikantní květák,
testicko na květák,
květák v těstíčku pečený v troubě,
recepty z květáku,
pikantni kvetak v troubě,
pikantní těstíčko,
květák v pikantnim těstíčku pečený v troubě,
pikantní pasta harisa,
recepty na z květáku,
květák obalovaný v těstíčku,
obalovaný květák pečený v troubě,
květak pikantní,
smažený květák v pikantním těstíčku,
harissa složení
Suroviny:
květák,
sůl,
olej,
vejce,
solamyl,
mouka hladká,
omáčka sojová,
česnek,
pivo světlé,
harissa,
paprika čerstvá červená,
semínka slunečnicová,
semínka sezamová,
sůl
Komentáře (27)
Je fakt, že takle to neznám, ale Harissa, jak ji znám nejen z Tunisu (jenom pasta), nikdy není Harísa.
Ten Honza ze 17.01.2013 nejsem já.
Přece na celém světě se tahle pasta původem z Tunisu jmenuje Harissa. V restauracích je přímo na stolech jak ve Španělsku olivový olej a ocet na ochucení salátů.
žaludek, aby bylo jasno
ale jinak
úplně to cítím na jazyku
a foto maximální luxus