Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 930 kJ / 939 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,41 g |
Tuky | 33,41 g |
Vláknina | 84,96 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 47 mg |
Sůl | 0,04 g |
Sacharidy | 68,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře pečené na cizrně s hříbky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q8ED
Moje poznámka
Kuře pečené na cizrně s hříbky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q8ED
Nejnovější recepty
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 5 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 5 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 5 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 22 minutami
Zapečený špenát
chocho před 2 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 2 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 3 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 4 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 6 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 7 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 8 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 8 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 9 hodinami
Tématické fráze:
kuře na cizrně,
kuře v cizrně,
co k cizrne,
příloha k cizrně,
kuře cizrna,
cizrne,
cizrna kuře,
cizrna a kuře,
pecene kure s cizrnou,
pečené maso s cizrnou,
cizrna s kuřetem,
maso na cizrně,
recept kure cizrna,
kuře a cizrna,
kuře cizrna recept,
kralik na cizrne,
kuře s cizrnou,
pečená kuřecí stehna s hribky,
cizrna s kuřecím recepty,
cizrna s kuřecím recept
Suroviny:
stehno kuřecí,
cizrna,
hříbky sušené,
celer řapíkatý,
česnek,
vývar,
olej,
máslo,
petržel,
tymián,
sůl,
pepř
Komentáře (7)