Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 179 kJ / 2 433 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,15 g |
Tuky | 42,80 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 500 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 436,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchý koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LBxX
Moje poznámka
Jednoduchý koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LBxX
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 5 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 6 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 9 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 10 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 18 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Jarin57 před 2 minutami
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 29 minutami
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 59 minutami
Cuketová buchta
miryg13 před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 3 hodinami
Thajské curry
Trol60 před 3 hodinami
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 3 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 6 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 6 hodinami
Tématické fráze:
jednoduchý koláč,
jednoduchý recept na koláč,
recept na jednoduchý koláč,
jednoduchí koláč,
jednoduchý krém na koláč,
jedno duchy kolac,
jednoduchý piškotový koláč,
jednoduché koláče,
recept na jednoduche kolacky,
jednoduchý koláč se želatinou,
jednoduchý korpus na koláč,
jednoduchý koláč recept,
jednoduchy kolac z hladke mouky,
citronový koláč s želatinou,
jablkový koláč s želatinou,
jedno duchy tvarohovy koláč,
chodske kolace,
jablkový koláč s želatinou recept,
jedno duhi korpus,
jedno dúhi kolac
Suroviny:
vejce,
cukr krystal,
mouka hladká,
smetana zakysaná,
cukr,
šťáva citronová,
amaretto,
ovoce,
želatina
Komentáře (5)