Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 179 kJ / 2 433 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,15 g |
Tuky | 42,80 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 500 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 436,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchý koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LBxX
Moje poznámka
Jednoduchý koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LBxX
Nejnovější recepty
Kuřecí sendvič
Přidáno před 5 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 5 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 14 hodinami
Pivní sekaná
Přidáno před 14 hodinami
Jahodový mixík
Přidáno před 15 hodinami
Jemné kynuté jahodové knedlíky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka s tvarohem
habis před 3 minutami
Játrová omáčka
LenkaMarikova před 18 minutami
Pesto z medvědího česneku a vlašských ořechů
Patnikarka před 41 minutami
Kefírový koláč
Wikki před 1 hodinou
Bublanina s jogurtem
Jitka Z před 1 hodinou
Cibulová omáčka od babičky
curling3v před 2 hodinami
Krůtí nudličky v zakysané smetaně
Leni1970 před 2 hodinami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Pavla P. před 2 hodinami
Kuře na paprice
kneblovaemma1 před 3 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
Veronika_1 před 3 hodinami
Tématické fráze:
jednoduchý koláč,
jednoduchý recept na koláč,
recept na jednoduchý koláč,
jednoduchí koláč,
jednoduchý krém na koláč,
jedno duchy kolac,
jednoduchý piškotový koláč,
jednoduché koláče,
recept na jednoduche kolacky,
jednoduchý koláč se želatinou,
jednoduchý korpus na koláč,
jednoduchý koláč recept,
jednoduchy kolac z hladke mouky,
citronový koláč s želatinou,
jablkový koláč s želatinou,
jedno duchy tvarohovy koláč,
chodske kolace,
jablkový koláč s želatinou recept,
jedno duhi korpus,
jedno dúhi kolac
Suroviny:
vejce,
cukr krystal,
mouka hladká,
smetana zakysaná,
cukr,
šťáva citronová,
amaretto,
ovoce,
želatina
Komentáře (4)