Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 902 kJ / 1 889 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 120,02 g |
| Tuky | 103,07 g |
| Vláknina | 12,99 g |
| Cholesterol | 305 mg |
| Sodík | 1,97 g |
| Sůl | 4,75 g |
| Sacharidy | 38,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dalmatské hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wgOR
Moje poznámka
Dalmatské hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wgOR
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 3 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 18 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 21 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
JanSmola před 43 minutami
Pusinky z bílků s vlašskými ořechy
katkachromcova2 před 1 hodinou
Vynikající pomazánka ze sušených rajčat
KrisZaezemi před 1 hodinou
Vánočka III
Marcela.Ma. před 3 hodinami
Kapří hranolky
loing před 12 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 13 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 13 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 13 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 13 hodinami
Tématické fráze:
dalmátské víno,
dalmátská kuchyně,
hovezi recepty,
dalmátský hovězí guláš,
dalmátské hovězí maso,
dalmátská hovězí pečeně,
salmatske hovezi,
dalmatská kuchyně recepty,
hovězí maso když ztmavne,
dalmatské čufty recept,
znojemská v pomalaci,
hovězí maso po dalmatsku,
dalmatský guláš,
recepty z hovězího,
www vyborne hovezi,
výborné hovězí,
uvarit den dopredu hovezi licka na vine,
co uvařit den dopředu,
hovězí na cesneku v pomalaci,
výborné hovězí z tlakáče
Suroviny:
hovězí zadní,
slanina anglická,
cibule,
petržel,
mrkev,
česnek,
rajče loupané,
celer řapíkatý,
švestky sušené,
víno červené,
hořčice,
olej olivový,
bobkový list,
rozmarýn,
tymián,
sůl,
cukr,
pepř
Komentáře (12)