Hovězí nudličky na způsob japonského Hayashi raisu
Recept s nádechem japonské kuchyně, to jsou hovězí nudličky na způsob Hayashi raisu. Kombinace silné chuti hovězího vývaru, masa a čerstvé zeleniny vás zajisté okouzlí. Pokud zvolíte jako přílohu rýži, určitě nešlápnete vedle.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 446 kJ / 1 541 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 161,41 g |
Tuky | 52,64 g |
Vláknina | 45,28 g |
Cholesterol | 359 mg |
Sodík | 1,38 g |
Sůl | 3,30 g |
Sacharidy | 90,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí nudličky na způsob japonského Hayashi raisu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nmOY
Moje poznámka
Hovězí nudličky na způsob japonského Hayashi raisu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nmOY
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 6 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 7 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 10 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 17:10:14
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelné placky se sýrem
Matea před 9 minutami
Jednoduchá meruňková bublanina
Violator před 15 minutami
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 1 hodinou
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 2 hodinami
Veselé muffinky
Natkaaa před 3 hodinami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 4 hodinami
Jadel ve slanině
majka.k před 4 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 5 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 5 hodinami
Tématické fráze:
hovezi nudlicky,
hovězí nudličky recept,
hovězí nudličky po čínsku,
rýže hayashi,
hovězí recepty,
hovezi na nudlicky,
recept na hovězí nudličky,
hovezi nudlicky recepty,
recept hovězí nudličky,
hovězí nudličky rýžové nudle,
japonské hovězí maso,
hovězí nudličky se šlehačkou,
hovezi recept,
recepty hovězí nudličky,
hovězí nudličky čína,
japonske jidlo hovezi s ryzi,
hovězí tenké plátky recrpty,
recept z hovězího,
japonské recepty,
masové nudličky hayashi
Suroviny:
hovězí zadní,
vývar hovězí,
žampióny,
cibule,
mrkev,
česnek,
rajče,
protlak rajčatový,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
kakao,
tymián sušený,
bobkový list,
mouka hladká,
olej olivový,
máslo,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (32)
Ryzi pred varenim take kratce osmahnu a nekdy pridavam i vlasove nudle, ruzna koreni (mlete nove koreni, skorici, kardamom, safran) nebo oprazene orisky ci mandle. Vic nam tak chutna.
Rýži dělám též trochu jinak, osmahnu cibulku, přidám parbolaid rýži, též osmahnout, sůl, trochu vegety, na hrnek rýže 2 hrnky vařící vody a dusit dle návodu
badak: Dekuji..
Vsem moc dekuji za zajem..
Opět dokonalost sama
magdalenka: Loupu pouze vetsi hlavicky, ale abych rekla pravdu, delam to ze zvyku. Nad duvodem jsem nikdy nepremyslela.
Pro vsechny...
Len mi prezraď, prečo lúpeš šampiňóny?
Vy jste asi jedli trosku jine mandle, v jinem stadiu rustu.
Vsem moc diky za zajem a komentiky..