Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 274 kJ / 544 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,50 g |
Tuky | 6,55 g |
Vláknina | 1,10 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 238 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 8,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso popepříme a dáme do chladničky odležet minimálně na 2 hodiny. Pánvičku rozpálíme "tak akorát", potřeme lehce olejem a vložíme maso.
Krok 2: Osolíme. Smažíme 5 minut z každé strany. Podáváme s brambory nebo s čím chcete.
Zveřejněno 15. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pondělní steak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yAmg
Moje poznámka
Pondělní steak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yAmg
Nejnovější recepty
Sýrové papriky
Přidáno před 14 hodinami
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno před 22 hodinami
Salsiccia s křenem a hořčicemi
Přidáno 6. 8. 2025 06:20:00
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno 6. 8. 2025 06:02:49
Lehká cuketová polévka
Přidáno 6. 8. 2025 06:00:03
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno 5. 8. 2025 17:17:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vláčné řezy s pudinkem a ostružinami
hanacka před 1 hodinou
Švestková čokoláda
sulckax612 před 11 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
dalida před 13 hodinami
Brynzovníky
Jan Nemec před 14 hodinami
Cuketová polévka s kuskusem
TondaJ před 16 hodinami
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
olca1983 před 16 hodinami
Zemlbába - žemlovka
capramo před 17 hodinami
Rajská polévka s rýží
Kajkajak před 18 hodinami
Jihočeská kulajda
Martina 2552 před 18 hodinami
Koprové špagety z jedné pánve
cismondan.p@gmail.com před 18 hodinami
Tématické fráze:
recept na steaky,
top recept steak,
myslivecké fotky stare,
ceho se dela stara myslivecka recepty,
recept na stejky z veproviho masa,
chuck flap steak recept,
chuck flap recept,
pondelni recepty,
uzasny steak recept,
top recepty steak,
recept na steak pro chlapa
Suroviny:
hovězí zadní,
brambory,
tatarská omáčka,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (20)
To prý říkával můj děda, měl rád kus dobré flákoty přes celý talíř a k tomu 1 brambůrku, aby se neřeklo.
A proč je steak pondělní? - to jako že co zbylo od neděle?