Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 975 kJ / 1 428 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,45 g |
Tuky | 135,89 g |
Vláknina | 9,15 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 1,65 g |
Sůl | 4,09 g |
Sacharidy | 35,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ptáčci jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7yMy
Moje poznámka
Ptáčci jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7yMy
Nejnovější recepty
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 4 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 4 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 4 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 10 hodinami
Minimuffinky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný hrnečkový perník
Truhlik12 před 1 hodinou
Rebarborový koláč
tara23 před 2 hodinami
Mechový dort (se špenátem)
Natkaaa před 3 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Makupari před 4 hodinami
Strouhaná buchta II
Xsaxana před 4 hodinami
Strouhaný koláč II
Xsaxana před 4 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
JanaBalcarova před 5 hodinami
Cajunské kuřecí kousky se zeleninou a těstovinami
Coolbins před 5 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 5 hodinami
Maso po Sečuánsku
ErikaBak před 6 hodinami
Tématické fráze:
ptacci,
rozbalený ptáček,
ptáčky jinak,
ptáčci recept,
jinak,
ptáček,
zvláštní ptáčci,
rozlítaní ptáčci s na kořenové zelenině,
španělský ptáček jinak,
rozstřelená ptáček,
rozbalené ptačci,
španělský ptáček s korenovou zeleninou,
platky jako ptáček,
ptacci trochu jinak,
ptáček jinak,
kruti ptácci,
platky ala ptacek,
recepty -spanelske ptacky
Suroviny:
plátek hovězí,
karotka,
tuřín,
slanina,
okurky sterilované,
cibule,
kapary,
olej,
mouka hladká,
smetana zakysaná,
vývar,
pepř,
sůl,
hořčice plnotučná,
mouka hladká
Komentáře (11)