Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 060 kJ / 1 209 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,68 g |
Tuky | 58,54 g |
Vláknina | 13,96 g |
Cholesterol | 833 mg |
Sodík | 4,84 g |
Sůl | 11,42 g |
Sacharidy | 36,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzené karbanátky se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vxzX
Moje poznámka
Uzené karbanátky se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vxzX
Nejnovější recepty
Párečky v těstíčku
Přidáno před 35 minutami
Hrášková omáčka s vajíčkem a paloučkovým knedlíkem ( pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Plátky krkovičky dušené v pikantní omáčce
Přidáno před 4 hodinami
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 5 hodinami
Filety ze pstruha s rajčaty
Přidáno před 6 hodinami
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vlašský salát
Sefiragold před 43 minutami
Chutný salát z čínského zelí
Sefiragold před 1 hodinou
Chřest (nejen) s vejcem
Eva z HK před 3 hodinami
Salát z pekingského zelí s balkánským sýrem
Eva z HK před 3 hodinami
Špíz s americkými brambory
Vrchotka15 před 3 hodinami
Guadeloupský kuřecí salát
Antonausprag před 4 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ivet88 před 5 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaP4 před 5 hodinami
Výborné lasagne
Papucel před 6 hodinami
Mleté na způsob hašé
Neposlusna před 6 hodinami
Tématické fráze:
karbanátky se zelím,
karbanatky z uzeného masa,
karbenátky se zelím,
uzene karbanatky,
karbanátky z uzeného,
karbenatky z uzeneho masa,
uzene karbenatky,
použití uzeného masa,
karbanátky s hlávkovým zelím,
karbanátek se zelím,
karbanatky s zelim,
karbenátek se strouhaným sýrem,
kruti karbenatky se zelim,
karbanatek z uzeneho masa,
karbanátky se zelím a bramborem,
uzene se zelim,
uzeny se zelím,
karbanátky z hlávkovým se zelím,
uzený karbanátek,
recepty ze zelí
Suroviny:
maso uzené,
zelí bílé hlávkové,
sýr tvrdý,
cibule,
česnek,
vejce,
petrželka,
libeček,
paprika sušená sladká,
strouhanka,
sůl,
máslo
Komentáře (29)
Tak jsem byla pochválená, u nás jsou karboše klasické, kapustové a tak fakt oblíbené. Přidávám fotku před pečením, pak už jsem neměla šanci fotit, zmizely fakt rychle
fotečku přidám později ale (nejde mi čtečka karet a mobilem mě nenapadlo fotit), bodík už je, takže mňam a doporučuju. Jo to uzené fakt na jemné malé kousky.