Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 060 kJ / 1 209 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,68 g |
Tuky | 58,54 g |
Vláknina | 13,96 g |
Cholesterol | 833 mg |
Sodík | 4,84 g |
Sůl | 11,42 g |
Sacharidy | 36,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzené karbanátky se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vxzX
Moje poznámka
Uzené karbanátky se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vxzX
Nejnovější recepty
Cizrna na italský způsob
Přidáno před 8 hodinami
Křehký koláč s hroznovým vínem
Přidáno před 11 hodinami
Palačinky s jablky a křupavou drobenkou
Přidáno před 18 hodinami
Bábovka s čokoládovými kaštany
Přidáno 8. 9. 2025 21:08:22
Arabská čočka se špenátem, paprikami a kořením
Přidáno 8. 9. 2025 06:02:58
Mrkvová pomazánka s vajíčkem a sýrem
Přidáno 7. 9. 2025 14:52:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka
Kajkajak před 38 minutami
Švestky ve vlastní šťávě, bez cukru
brtna před 2 hodinami
Sterilované brusinky (rybíz, rakytník)
brtna před 2 hodinami
Mléčný řez
Tajemnost před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
DenaDena před 3 hodinami
Hrušková povidla
Helmutt před 3 hodinami
TRIO-buřt-brambor guláš
Conta před 3 hodinami
Hruškový kompot
sakal13 před 4 hodinami
Cuketový perník
radbastim před 4 hodinami
Tématické fráze:
karbanátky se zelím,
karbanatky z uzeného masa,
karbenátky se zelím,
uzene karbanatky,
karbanátky z uzeného,
karbenatky z uzeneho masa,
uzene karbenatky,
použití uzeného masa,
karbanátky s hlávkovým zelím,
karbanátek se zelím,
karbanatky s zelim,
karbenátek se strouhaným sýrem,
kruti karbenatky se zelim,
karbanatek z uzeneho masa,
karbanátky se zelím a bramborem,
uzene se zelim,
uzeny se zelím,
karbanátky z hlávkovým se zelím,
uzený karbanátek,
recepty ze zelí
Suroviny:
maso uzené,
zelí bílé hlávkové,
sýr tvrdý,
cibule,
česnek,
vejce,
petrželka,
libeček,
paprika sušená sladká,
strouhanka,
sůl,
máslo
Komentáře (29)
Tak jsem byla pochválená, u nás jsou karboše klasické, kapustové a tak fakt oblíbené. Přidávám fotku před pečením, pak už jsem neměla šanci fotit, zmizely fakt rychle
fotečku přidám později ale (nejde mi čtečka karet a mobilem mě nenapadlo fotit), bodík už je, takže mňam a doporučuju. Jo to uzené fakt na jemné malé kousky.