Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 060 kJ / 1 209 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 128,68 g |
| Tuky | 58,54 g |
| Vláknina | 13,96 g |
| Cholesterol | 833 mg |
| Sodík | 4,84 g |
| Sůl | 11,42 g |
| Sacharidy | 36,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzené karbanátky se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vxzX
Moje poznámka
Uzené karbanátky se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vxzX
Nejnovější recepty
Belgické lanýže
Přidáno před 57 minutami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 2 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 2 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 5 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová štola
[email protected] před 20 minutami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 1 hodinou
Koňakové košíčky
kvetka před 1 hodinou
Hovězí polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 3 hodinami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 3 hodinami
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 3 hodinami
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 3 hodinami
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 4 hodinami
Tématické fráze:
karbanátky se zelím,
karbanatky z uzeného masa,
karbenátky se zelím,
uzene karbanatky,
karbanátky z uzeného,
karbenatky z uzeneho masa,
uzene karbenatky,
použití uzeného masa,
karbanátky s hlávkovým zelím,
karbanátek se zelím,
karbanatky s zelim,
karbenátek se strouhaným sýrem,
kruti karbenatky se zelim,
karbanatek z uzeneho masa,
karbanátky se zelím a bramborem,
uzene se zelim,
uzeny se zelím,
karbanátky z hlávkovým se zelím,
uzený karbanátek,
recepty ze zelí
Suroviny:
maso uzené,
zelí bílé hlávkové,
sýr tvrdý,
cibule,
česnek,
vejce,
petrželka,
libeček,
paprika sušená sladká,
strouhanka,
sůl,
máslo
Komentáře (29)
Tak jsem byla pochválená, u nás jsou karboše klasické, kapustové a tak fakt oblíbené. Přidávám fotku před pečením, pak už jsem neměla šanci fotit, zmizely fakt rychle
fotečku přidám později ale (nejde mi čtečka karet a mobilem mě nenapadlo fotit), bodík už je, takže mňam a doporučuju. Jo to uzené fakt na jemné malé kousky.