Postup přípravy
Krok 1: Řízky si naklepeme, osolíme a na jednu polovinu naložíme podušené houby s kmínem a trochou soli, přidáme vyškvařené škvarky, přeložíme, sepneme, obalíme v trojobalu a usmažíme.
Krok 2: Smažíme pomaličku, aby se řízek dobře prosmažil. Podáváme se zeleninovým salátem.
Zveřejněno 30. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zámecký řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mw8O
Moje poznámka
Zámecký řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mw8O
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 21 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 5 hodinami
Jablečná polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 10 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 10 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 11 hodinami
Šunkofleky II
Honza62 před 11 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 11 hodinami
Holandský řízek
Kristina1 před 11 hodinami
Srdíčka na smetaně
brtna před 15 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 15 hodinami
Tématické fráze:
držková polévka z hlívy,
řízek,
vepřový řízek v trojobalu,
držková polévka z hlívy ústříčné,
vepřové řízky v trojobalu,
řízek z hlívy ústřičné,
zámecký vepřový řízek,
řizek v trojobalu,
jak na řízek,
zámecké řízky,
řízky z hlívy ústřičné,
houby na řízek,
řízek recept,
řízky, houby vajíčko,
zámecký salát,
držková vepřova polévka,
trojobal na řízek,
vepřový řízek obalený v trojobalu,
polevka z hlivy ustřičné jako držkova,
vepřový řízek v trojobalu recept
Suroviny:
řízek vepřový,
houby čerstvé,
kmín celý,
škvarky,
sůl,
vejce,
strouhanka,
mouka hladká
Komentáře (18)
Ty brambory vypadají taky super