Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 717 kJ / 649 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,42 g |
Tuky | 56,86 g |
Vláknina | 4,67 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 24,19 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaná roštěná s česnekem a olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9QkD
Moje poznámka
Marinovaná roštěná s česnekem a olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9QkD
Nejnovější recepty
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Cukeťák
Přidáno před 12 hodinami
Korejský salát z okurek
Přidáno 17. 7. 2025 14:06:48
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno 17. 7. 2025 12:21:38
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kure pecene
raelggg před 8 minutami
Jablečná bábovka
stepankovasarka před 27 minutami
Tortilly z přebytkového kvásku
kucharicek14 před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
mariannamahrik před 2 hodinami
Cuketový perník
ZuzkaBob před 2 hodinami
Těstoviny se sýrovou omáčkou s houbami
lukasek.sarka.ladik před 4 hodinami
Panenkové medailonky dušené na špeku a cibuli
Debackey před 6 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Terrana před 6 hodinami
Koprová polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Bublanina
veronika812 před 7 hodinami
Tématické fráze:
marinované roštěnky,
jak naložit roštěnou,
krehke maso,
tenderizer,
marináda na roštěnou,
marinovaná masa,
tenderizer gurmán,
koření křehké maso,
marinovaná hovězí rostěná,
roštěná na olivách,
jak naložit hovězí roštěnou,
marinované hovězí,
marinovaná roštěnka,
marinovaná žebra,
roštěná marináda,
nalozit rostenou,
koření adamovo žebro,
roštěná na česneku,
maso s olivami,
marinovaný roštěnec
Suroviny:
roštěnec nízký,
koření na steaky,
česnek,
žloutek,
solamyl,
olej,
voda,
kurkuma,
koření adamovo žebro,
pepř,
sůl,
olej,
mouka hladká,
máslo
Komentáře (23)
Jen olivy budu muset vynechat - manža je nemá rád, neví, co je dobré
A celozrnné pečivo s Matějem je taky dobrota, Líza nechce hovězí, takže měla pečivo s tuňákovou pomazánkou... Dominik teď zrovna maso nekonzumuje, ale stejně není doma, letěl na víkend do Osla do muzea Edvarda Muncha... Což mi připomíná, že nám nejspíš končí časy roštěnek
Holky, děkuji za body a komentáře!!!