Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 157 kJ / 515 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,84 g |
| Tuky | 1,13 g |
| Vláknina | 13,39 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 27 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 83,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kořeněný králík se švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yrZE
Moje poznámka
Kořeněný králík se švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yrZE
Nejnovější recepty
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 2 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 22 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodový likér
Jirka55221 před 20 minutami
Domácí chleba
Samjda před 35 minutami
Vánoční věnec
Stefi.f před 4 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 11 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 13 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 13 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 13 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 14 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 14 hodinami
Tématické fráze:
králík na švestkách,
kralik na svestkove omacce,
králik na sušených švestkách,
králík ve švestkové omáčce,
králík na švestkách recept,
králík na červeném víně se švestkami,
králík na šípkové omáčce,
králík se švestkovou,
králík na víně a švestkách,
králík se švestkovou omáčkou,
králík na víně se švestkami,
recepty na králíka na švestkách,
králík recepty na švestkach,
recept kralik na švestkach,
králík s marmeládou,
králík švestky víno,
králík recepty,
moravský název sušených švestek,
králík v švestkové omáčce,
pečený králík se švestkami
Suroviny:
stehno králičí,
švestky sušené,
mouka polohrubá,
marmeláda rybízová,
víno červené,
olej,
pepř celý,
pepř mletý,
bobkový list,
tymián,
ocet,
sůl
Komentáře (17)