Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 402 kJ / 2 725 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 246,47 g |
Tuky | 132,04 g |
Vláknina | 54,97 g |
Cholesterol | 591 mg |
Sodík | 1,18 g |
Sůl | 2,60 g |
Sacharidy | 125,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí proužky na zázvoru a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZGPg
Moje poznámka
Hovězí proužky na zázvoru a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZGPg
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 15 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 9 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 11 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 11 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 12 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 12 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 13 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 13 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 14 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 14 hodinami
Tématické fráze:
hovězí maso na zázvoru s s těstovinami,
kuřecí na zázvoru a tymianu,
vepřové nudličky na tymiánu a zázvoru,
krůtí roláda zázvor tymian,
kure na zázvoru a tymiánu,
hovězí s bylinkama,
vepřové tymián zázvor,
hovezi s tymianem,
hovezi zadni tymian,
hovězí na tymiánu,
recepty zázvor maso těstoviny,
recepty s tymiánem,
hovězí zadní,
recept zazvor
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
sádlo,
mouka polohrubá,
špek uzený,
zázvor mletý,
česnek,
tymián,
džem brusinkový,
houby sušené,
máslo,
sůl,
pepř,
vývar hovězí,
jíška světlá instantní
Komentáře (13)