Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 280 kJ / 784 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,47 g |
Tuky | 38,29 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 263 mg |
Sodík | 737 mg |
Sůl | 1,75 g |
Sacharidy | 16,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilek s vepřovým masem, hříbky a oreganem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mYrO
Moje poznámka
Lilek s vepřovým masem, hříbky a oreganem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mYrO
Nejnovější recepty
Masové kuličky se sušenými rajčaty a olivami
Přidáno před 50 minutami
Svěží salát s olivami
Přidáno před 2 hodinami
Pstruh s cuketovo-ořechovým pyré
Přidáno před 3 hodinami
Domácí kuřecí gyros
Přidáno před 8 hodinami
Bublanina s cuketou a ovocem
Přidáno před 18 hodinami
Jemná kuřecí roláda s hořčičnou omáčkou a zapečenou kedlubnou (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kroupová fazolačka s uzeným
Kajkajak před 1 hodinou
Vepřové plátky na másle a žampionech
fazzy75 před 3 hodinami
Těstoviny se špenátem
Palenka před 4 hodinami
Patison s jogurtem a olivami
TondaJ před 4 hodinami
Hrníčkový makový koláč se švestkami a drobenkou
Viki7216 před 5 hodinami
Pečená švestková povidla
ceslo před 5 hodinami
Ovocné kůže
Lahvacek před 9 hodinami
Medovník originál
AndreaMachacova před 17 hodinami
Kuřecí prsa s omáčkou
Penkapa před 21 hodinami
Pangas v česneku a bylinkách
Jitka488 před 23 hodinami
Tématické fráze:
vaříme z lilku,
lilek recepty,
vaříme lilek,
vepřové na lilku,
veprove maso na lilku,
pečený lilek s mletým masem,
zapečený lilek s vepřovým masem,
zapékaný lilek s vepřovým,
lilek plneny veprovym mase,
lilek s ml,masem,
vepřové s hříbky,
lilek s vepřovím,
čerstvé houby s vepřovým masem,
vepřové na lilkách,
lilek s masem,
plněné lilky vepřovým masem,
vaříme s lilkem,
lilek s vepřovým masem na asijský způsob,
vepřové, lilek, recept,
baklažán zapečený s vepřovým masem
Suroviny:
lilek,
maso vepřové mleté,
houba hřib,
víno červené suché,
pyré rajčatové,
cibule,
sýr gouda,
olej olivový,
koření oregáno čerstvé,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (5)