Sos krátkých kalhot pod kolena – studená omáčka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 813 kJ / 1 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,44 g |
Tuky | 115,36 g |
Vláknina | 1,92 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 207 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 8,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sos krátkých kalhot pod kolena – studená omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/omYj
Moje poznámka
Sos krátkých kalhot pod kolena – studená omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/omYj
Nejnovější recepty
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 8 hodinami
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 22 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 22 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 22 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
lucie.jechova před 36 minutami
Jablková pomazánka
Merylas před 52 minutami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Romana20 před 55 minutami
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
veronika_straka před 57 minutami
Uzená žebra - prostě jen uvařená
Kajkajak před 58 minutami
Květáková polévka II
Kajkajak před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
schierl před 1 hodinou
Pomazánka s restovaným pórkem, šunkou a Hermelínem
schierl před 1 hodinou
Jablkový závin z listového těsta
Iliis před 1 hodinou
Broskvový kompot
Sbotka před 2 hodinami
Tématické fráze:
krátké recepty,
kratky recept,
krátky recepty,
rychlý recept na omáčku sos,
sos k pečenému kolenu.,
rychli sos recept,
sos pod,
omáčka ze sosu,
žampionovy sos,
kratke napoje recept,
sos ke kolenu,
rychla omačka ke kolenu,
studena kolena proc,
recept na krátký nápoj,
rychlý recept na sos pod maso,
sos omacka,
jak udelat ze sosu omacku,
sos omáčky
Suroviny:
meduňka,
bazalka čerstvá,
máta,
estragon,
pasta sardelová,
kapary,
olivy s paprickou,
víno bílé suché,
tymián,
hořčice pikantní,
ocet,
olej,
vejce,
rajče,
sůl,
pepř
Komentáře (4)