Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 174 kJ / 41 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,14 g |
Tuky | 0,10 g |
Vláknina | 0,23 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křepelky v pikantním koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W1m4
Moje poznámka
Křepelky v pikantním koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W1m4
Nejnovější recepty
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno před 2 hodinami
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno před 16 hodinami
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno před 16 hodinami
Medailonky se žampiony a paprikami
Přidáno před 16 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy, sypané strouhaným vajíčkem
Přidáno před 16 hodinami
Pražma na grilu s bylinkami
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lehký salát z ledového salátu
helen.fon@seznam.cz před 1 hodinou
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Koubicka před 9 hodinami
Cukeťák podle Kateřiny Winterové
matousekk před 9 hodinami
Brambory se dvěma druhy hub na kyselo
Sahula před 9 hodinami
Máčanka ze sušených hub
Sahula před 9 hodinami
Cuketové placičky
Issis před 12 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
motelij před 14 hodinami
Kefírka s kokosovým krémem
LilianaKofronova před 14 hodinami
Čínský okurkový salát
Marcela0123 před 14 hodinami
Tvarohovo-vajíčková pomazánka
Evicka18 před 14 hodinami
Tématické fráze:
krepelky recept,
chov křepelek,
recepty z křepelky,
krepelka recept,
recept na krepelky,
křepelky recepty,
křepelka na víně,
chov křepelek na maso,
jak oškubat křepelku,
krepelky na vine,
domací chov křepelek,
krěpelky,
mail kozle.pl loc:cz,
recepty na křepelky,
jak oskubat krepelky,
jak vykuchat křepelku,
recepty z krepelek,
krepelka v kuchyni,
vaření křepelek,
recept na krepelku
Suroviny:
křepelky,
víno červené suché,
rozmarýn,
bazalka čerstvá,
petrželka,
sůl mořská,
pepř červený,
badyán,
skořice
Komentáře (35)
Už potom,vydám striktní příkaz - nelez mi do kuchyně. A on "já tu také bydlím "! A když jsem dost naštvaná ,tak mu řeknu jestli mu nestačí ty 4 velké pokoje ,že musí bydlet přímo v kuchyni,chudinka.
Vaří dobře a rád, ale děsně rád i moje výtvory považuje za své, neb mi prý vždy dobře u tobho radí
Bažanta poznám,že je z chovu už podle barvy masa,je vždy světlejší než ulovený kus. A nemá v sobě broky !
suslajda: Hani, je to úžasně chutné a jemňounké masínko
Normální bažant skoro žádný tuk nemá ,pokud není někde od kukuřičného pole,ale jenom trošku víc než běžný. Měla jsem bažanty z bažantnice ,ale moc nám to nechutnalo,musela jsem ten tuk ořezat,kazilo to chuť po upečení.
Křepelky byla lovná zvěř s děda s manželem je běžně nosili domu.
Mražák tehdy nebyl ke koupi - neexistovalo pro běžného člověka koupit mražák!
Tak tchýně všecho očistila a upekla ,aby se to nezkazilo.
Veronika.Hrozna:Dana61: děkuju
Recept uložen ! Vždycky manžel vzpomíná jak jeho maminka dělala křepelky asi tak 12 kouskú na oběd.
zuzun: Já to koření měla rozetřené v hmoždíři a pak jsem tu zahuštěnou šťávičku přecedila přes sítko, aby to bylo hladké, dopísnu do receptu. Jinak já ten červený pepř kupuju na trzích buď od Antonína nebo Lubana a 1 z nich ho prodává i pod názvem Růžový pepř, ale je to to samé. Určitě není ostřejší než černý. Rýži jsem jen slila, pokud to koření tam zůstalo, tak nikomu nevadilo
hanes24: Balíček vážil 440g, ale samozřejmě s kostmi (bylo to mražené), takže záleží na jedlících, mně ta 1 křepelka stačila bohatě. Muž pravil, hm jako ochutnávka dobrý a k jídlu bude co? - měla jsem jen ty 2 kusy
Teri, některá česká důchodkyně zas nemá tykvice noooo