Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 594 kJ / 2 054 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,95 g |
Tuky | 145,95 g |
Vláknina | 13,99 g |
Cholesterol | 321 mg |
Sodík | 2,07 g |
Sůl | 5,12 g |
Sacharidy | 32,97 g |
Postup přípravy
Krok 1: Polovinu slaniny nakrájíme na tenké proužky a maso prošpikujeme. Posypeme ho jemně kořením na zvěřinu, nakrájenou zeleninou a druhou částí slaniny, pokrájenou na kostičky. Polovinu másla rozehřejeme a maso polijeme. Přidáme ostatní koření a necháme několik hodin odležet.
Krok 2: Přilijeme víno, vývar a zapneme PH (použila jsem stupeň LOW a pomalila 8 hodin). Poslední hodinu přidáme na zahuštění kuličky z másla smíchaného s moukou a dochutíme lžící brusinek.
Krok 3: Maso vyjmeme a dáme stranou, z omáčky vyjmeme koření a rozmixujeme ji. Podáváme nejlépe s houskovým knedlíkem.
Zveřejněno 7. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí plec na víně a zelenině v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1M3G
Moje poznámka
Kančí plec na víně a zelenině v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1M3G
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 12 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 19 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 19 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 23 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno 2. 9. 2025 05:00:02
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hustá žampiónová omáčka s kuřecími nudličkami
daniela1262 před 9 minutami
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 10 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 10 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 10 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 10 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 10 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 10 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 10 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 11 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 11 hodinami
Tématické fráze:
kančí na vině,
kanci plec,
kanci na zelenine,
kanec na víně,
kančí plec recepty,
kančí steaky na červeném víně,
kančí pečeně na víně,
kančí plecko recepty,
divocak na vine,
kančí na víně recepty,
kanec na zelenině a červeném víně,
kančí pečeně na zelenině,
kančí směs,
kančí se zeleninou,
kančí plec recept,
kanci plecko,
kančí plecko na víně,
recepty zvěřina kančí plec,
plec z divocaka,
kančí plec na červeném víně
Suroviny:
plec kančí,
slanina,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
víno červené,
koření na divočinu,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
jalovec,
kompot brusinkový,
tymián,
máslo,
mouka,
vývar,
sůl
Komentáře (29)
yanullko
coleta : budu mít radost, když vyzkoušíte a budu si přát, abyste nejen přidala recept, ale i překonala nechuť k focení a přidala i fotku
Okolo mám lesy, ale nevím, jestli jsou pohádkové