Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 594 kJ / 2 054 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,95 g |
Tuky | 145,95 g |
Vláknina | 13,99 g |
Cholesterol | 321 mg |
Sodík | 2,07 g |
Sůl | 5,12 g |
Sacharidy | 32,97 g |
Postup přípravy
Krok 1: Polovinu slaniny nakrájíme na tenké proužky a maso prošpikujeme. Posypeme ho jemně kořením na zvěřinu, nakrájenou zeleninou a druhou částí slaniny, pokrájenou na kostičky. Polovinu másla rozehřejeme a maso polijeme. Přidáme ostatní koření a necháme několik hodin odležet.
Krok 2: Přilijeme víno, vývar a zapneme PH (použila jsem stupeň LOW a pomalila 8 hodin). Poslední hodinu přidáme na zahuštění kuličky z másla smíchaného s moukou a dochutíme lžící brusinek.
Krok 3: Maso vyjmeme a dáme stranou, z omáčky vyjmeme koření a rozmixujeme ji. Podáváme nejlépe s houskovým knedlíkem.
Zveřejněno 7. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí plec na víně a zelenině v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1M3G
Moje poznámka
Kančí plec na víně a zelenině v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1M3G
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 30 minutami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 4 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 20 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 52 minutami
Vrstvený salát
Maruna365 před 57 minutami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 1 hodinou
Zelňačka
Veronika_1 před 1 hodinou
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 2 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 4 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 4 hodinami
Fazolky s hráškem ve smetanové omáčce se slaninou
Patricia97 před 5 hodinami
Makronky Danča
Malickakucharka před 5 hodinami
Tématické fráze:
kančí na vině,
kanci plec,
kanci na zelenine,
kanec na víně,
kančí plec recepty,
kančí steaky na červeném víně,
kančí pečeně na víně,
kančí plecko recepty,
divocak na vine,
kančí na víně recepty,
kanec na zelenině a červeném víně,
kančí pečeně na zelenině,
kančí směs,
kančí se zeleninou,
kančí plec recept,
kanci plecko,
kančí plecko na víně,
recepty zvěřina kančí plec,
plec z divocaka,
kančí plec na červeném víně
Suroviny:
plec kančí,
slanina,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
víno červené,
koření na divočinu,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
jalovec,
kompot brusinkový,
tymián,
máslo,
mouka,
vývar,
sůl
Komentáře (28)