Kečup z papiňáku
Rychlý a chutný domácí kečup připravený v papiňáku vás překvapí svou jednoduchostí a intenzivní chutí. Tento kečup, plný čerstvých rajčat a voňavého koření, je skvělou alternativou k běžným kupovaným variantám.
Suroviny pro 1 litr
1litr
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 317 kJ / 1 988 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,80 g |
Tuky | 86,64 g |
Vláknina | 64,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,96 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 252,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kečup z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vwMX
Moje poznámka
Kečup z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vwMX
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 10 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 12 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 22 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 13 minutami
Pivovarská bašta
oopicka před 1 hodinou
Bratislavská buchta
Wikki před 2 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 3 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 3 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 4 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 6 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 6 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 7 hodinami
Tématické fráze:
popraskaná rajčata,
jak se děla kecup,
příprava kečupu,
recepty z papiňáku,
dia kečup, recept,
dia kečup,
recept na dia kěčup,
dia kečup recept,
recept na domácí kečup z rajčat dia,
domácí kečup s chilli,
domaci kecup v tlakovém hrnci,
kečup recept,
nejlepší recepty na domácí kečup,
popraskané rajčata,
domaci kecup z papinaku,
připrava kečup,
kečup příprava,
jak se dělá domácí kečup,
kečup v tlakovém hrnci,
dia domaci kecup
Suroviny:
rajče,
paprika čerstvá červená,
cibule,
ocet,
olej,
cukr krystal,
skořice celá,
koření hřebíček,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
libeček
Komentáře (35)
Díky,Drahuško
První várka byla z trojité dávky, teď dvojitá.
Moc dobrý kečup 😋.
Neměla jsem libeček, tak jsem do něj přidala sušenou majoránku a lisovaný česnek a rodina moc chválila, 1 velká sklenice je už snědená, musím přidělat další. Děkuji za BÁJEČNÝ RECEPT!
Za recept děkuji.
Samo sebou,že suroviny si může každý upravit podle sebe a svých zásob
Ještě jednou velké díky za důvěru,fotky,komentář i bodík
Bibinka:Janinko,vyzkoušej ten Tvůj v papiňáku.Je to vážně spousta ušetřeného času a energie.Pak to cca 20minutové míchání,to už není taková hrůza.Nechávám to na té největší plotýnce na plný výkon
hanes24:Jiříku,rajčat bylo jenom kilo,to by nestálo za to,rozehřívat troubu.Navíc byly popraskané a to bych na sušení nedala.Nedávno u nás měli naložená rajčata v oleji,tak jsem si zakřečkovala a mám 12sklenek po 285g
Hana Rozehnalová:Hani,já jsem kečup nikdy nezavařovala,u nás mizí bleskovou rychlostí.Ale jestli ho budeš dělat do skleniček,které ti pak vejdou do papiňáku,a budeš to pro jistotu chtít zavařit,tak dej do hrnce pařáček na knedlíky, 200ml horké vody a od doby varu to nechej na slabém plameni pod tlakem vařit 5-8minut(podle velikosti sklenek)
Všem děkuji za zájem,komentáře i hodnocení
suslajda:Haničko,ta popraskaná rajčata jsou na kečup jako dělaná
tejaja:Terezko,věřím,že budeš s chutí spokojená
Všem děkuji