Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 031 kJ / 963 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,80 g |
Tuky | 41,77 g |
Vláknina | 1,33 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,31 g |
Sacharidy | 17,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové na víně s kapary a rozmarýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vR9g
Moje poznámka
Vepřové na víně s kapary a rozmarýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vR9g
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno 15. 10. 2025 20:18:42
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Loštická cibulačka
Sahula před 4 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 4 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 4 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 5 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 5 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 8 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 8 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 8 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 9 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 9 hodinami
Tématické fráze:
vepřové s kapary,
vepřové na víně,
vepřové líčka na kaparech,
vepřové na kapary,
vepřová líčka na kaparech,
vepřové na kaparech,
vepřové plátky kapari,
pečené vepřové kotlety na víně a kapari,
kapary veprova,
veprove s rozmarynem,
vepřové na kapari,
veprove s kapari,
vepřové maso s kapary,
kapary,
kapary, vepřové
Suroviny:
plec vepřová,
víno červené suché,
kapary,
hořčice dijonská,
rozmarýn,
vývar,
smetana,
mouka,
sůl,
pepř,
máslo,
olej
Komentáře (20)
Bibi, místo kaparů můžeš dát okurky. Dřív, když kapary nebyly k sehnání, tak se nahrazovaly okurkama. Je to jiné, ale i tak dobré