Voňavá dýňová zavařenina
Dýňová zavařenina, která voní po citrusech, zázvoru a hřebíčku. Zavařeninu můžete použít do originálních podzimních dýňových buchet, muffinů, bábovek a koláčů nebo ji přimíchat třeba do ovesné kaše.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 210 kJ / 2 440 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,58 g |
| Tuky | 5,76 g |
| Vláknina | 66,42 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 46 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 543,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Voňavá dýňová zavařenina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Yj4
Moje poznámka
Voňavá dýňová zavařenina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Yj4
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 21 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 23 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 23 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 3 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 3 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 3 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 3 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 4 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 5 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 5 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 6 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 6 hodinami
Tématické fráze:
dýnová povidla,
jak zavařit dýní,
zpracování dýně goliáš,
džem z dýně hokaido 3kg,
dýňová šťáva,
povidla z dýně,
netradiční zavařeniny,
jak zavařit dýně hokaido,
jak zpracovat dýni hokaido,
jak zavařit hokaido,
jak zavařit dýňové pyré,
jak zavařit dýni hokaido,
dýně goliáš marmeláda,
povidla z dýně hokaido,
marmeláda z dyně hokaido,
jak zpracovat dyni golias,
dýně povidla,
hokaido zavarenina,
dzem z dyne hokaido,
dynova marmelada s gelfixem
Suroviny:
dýně,
voda,
pomeranče,
citron,
zázvor čerstvý,
koření hřebíček,
voda,
cukr krupice,
ocet
Komentáře (27)
Nebyla chyba, že jsem použila třtinový cukr