Pákistánská kuchyně - Murgh Chana Dal (kuřecí curry s půlenou cizrnou) český videorecept
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 770 kJ / 184 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 3,52 g | 
| Tuky | 7,05 g | 
| Vláknina | 12,13 g | 
| Cholesterol | 13 mg | 
| Sodík | 2,02 g | 
| Sůl | 5,00 g | 
| Sacharidy | 23,10 g | 
Postup přípravy
Podávejte s rýží nebo s nán chlebem.
Zveřejněno 28. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Pákistánská kuchyně - Murgh Chana Dal (kuřecí curry s půlenou cizrnou) český videorecept
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RXZY
Moje poznámka
					
				
Pákistánská kuchyně - Murgh Chana Dal (kuřecí curry s půlenou cizrnou) český videorecept
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RXZY
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 9 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 5 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 7 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 8 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 8 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 9 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 10 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 11 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 11 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 11 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 12 hodinami
						Tématické fráze:
						
							pákistánské recepty, 
						
						
							chana dal, 
						
						
							kuřecí chana, 
						
						
							pakistanska kuchyna, 
						
						
							pákistánský recepty, 
						
						
							pákistánská kuchyně, 
						
						
							pakistánská kuchyně recepty, 
						
						
							pákistánské koření, 
						
						
							chicken chana, 
						
						
							kasoori methi, 
						
						
							chicken curry pakistan, 
						
						
							pakistanska jidla, 
						
						
							pakistanska cockova polevka, 
						
						
							chana dhal, 
						
						
							kureci dal, 
						
						
							jak dlouho vařit chana dal, 
						
						
							chana dal recept, 
						
						
							kuře chana, 
						
						
							chicken chana recept, 
						
						
							pakistanske jidlo
						
					
						Suroviny:
						
							stehno kuřecí, 
						
						
							chana dall, 
						
						
							cibule, 
						
						
							zázvor čerstvý, 
						
						
							rajče sterilované, 
						
						
							olej rostlinný, 
						
						
							ghee, 
						
						
							sůl mořská, 
						
						
							chilli, 
						
						
							kurkuma, 
						
						
							pasta česneková, 
						
						
							kasoori methi, 
						
						
							římský kmín mletý, 
						
						
							koriandr sušený, 
						
						
							koření garam masala, 
						
						
							cukr
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (14)
když koupím cizrnu ,tak celý sáček vysypu večer do mísy ,zaliju vodou a nechám to přes noc namočené ,ráno zcedím a naporcuju si to do sáčků a dám na mražák . Mám ji vždy po ruce a nevaří se dlouho v jídle .Doporučuji vždy namočit přes noc a pak je měkoučká během chvíle při vařeni .