Pálivý guláš z hovězího krku na barevných paprikách a chilli papričkách - dnes podle manžela
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 977 kJ / 5 970 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 343,59 g |
Tuky | 480,08 g |
Vláknina | 34,46 g |
Cholesterol | 837 mg |
Sodík | 879 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 60,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pálivý guláš z hovězího krku na barevných paprikách a chilli papričkách - dnes podle manžela
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DrQq
Moje poznámka
Pálivý guláš z hovězího krku na barevných paprikách a chilli papričkách - dnes podle manžela
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DrQq
Nejnovější recepty
Panenka v kopru
Přidáno před 14 minutami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 8 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 23 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 23 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno 15. 6. 2025 17:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 3 minutami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 53 minutami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 59 minutami
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 1 hodinou
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 3 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 4 hodinami
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 5 hodinami
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 8 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 9 hodinami
Tématické fráze:
hovězí krk podle pohlreicha,
hovězí guláš od zdeňka pohlreicha,
hovezi krk gulas,
recepty pohlreich hovězí krk,
hovězí guláš s paprikou,
hovězí guláš zdeňka pohlreicha,
hovězí krk recepty,
jak se zbavit pálivosti guláše,
hovězí krk bez kosti,
zdeněk pohlreich hovezi gulas,
jak se zbavit pálivosti v jídle,
jak zbavit jidlo palivosti,
hovězí krk,
rozdil mezi kajenskym peprem a chilli,
jak se zbavit palivosti,
jak se zbavit pálivosti jídla,
hovězí krk na guláš,
guláš z krku,
hovězí guláš,
jak zbavit papriku pálivosti
Suroviny:
krk hovězí,
cibule,
sádlo,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá červená,
chilli paprika čerstvá,
pepř cayenský,
saturejka,
paprika sušená sladká,
pepř mletý,
sůl,
kmín drcený,
majoránka,
česnek,
protlak rajčatový,
mouka hladká,
vývar
Komentáře (25)
Tá samozrejme do gulášu nepatrí!
Ale i tak je to příjemný, úklid kuchyně je rychlejší, než to vaření